24 Mbps GeForce NOW takılıyor

Emre Aktaş04

Hectopat
Daha fazla  
GeForce NOW'u Chromebook'ta 13 Bit'in üstüne çekince takılma yaşıyorum. İnternetim 24 Mbps. 13'ün altında bir problem yok ama üstüne çekince takılıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce NOW'u Chromebook'ta 13 Bit'in üstüne çekince takılma yaşıyorum. İnternetim 24 Mbps. 13'ün altında bir problem yok ama üstüne çekince takılıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı?
Hocam benim de internetim 2 gün öncesine kadar 25MBPS idi ve 25 MBPS gerçekten çoğu zaman yetersiz hele ki benim gibi aile evindeyseniz ve paket kaybı çoksa. Şimdi 100 MBPS'ye geçtim. Evde herkes varken bile sıkıntısız oynayabiliyorum.

Hocam o internet ile oynayabildiğinize şükredin. GFN'da oyun oynamak için ideal hızlar 40-50 Mbps civarı.
Hocam benim de internetim 2 gün öncesine kadar 25MBPS idi ve 25 MBPS gerçekten çoğu zaman yetersiz hele ki benim gibi aile evindeyseniz ve paket kaybı çoksa. Şimdi 100 MBPS'ye geçtim. Evde herkes varken bile sıkıntısız oynayabiliyorum.
hocam uygulamasında 1600x900 da oynatabiliyor takılmada olmuyor ekran kartını yakmıştım şuan chromebooktan oynuyorum 1366 da bile takılıyor internetimle alakası yok bir sıkıntı varda çözemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı