hacker_127
Kilopat
- Katılım
- 24 Ekim 2019
- Mesajlar
- 694
- Çözümler
- 2
toplam boyutu kaç GB görünüyor.
111,3GBtoplam boyutu kaç GB görünüyor.
Hocam sistemin hangi gün geleceğini de bilmiyorum. Yeni aldım ama inşallah hafta içi gelir ve haftasonunu oyunlar ile geçiririm. Şuan hazırlanma aşamasında, eğer haftaiçi gelirse yatarken başlatırım okuldan gelene kadar yüklenmiş olur diye düşünüyorum. Gece 23.00 gibi açsam öğlen 14'e kadar yüklenir sanırım.Gece açık kalsın ama bence akşam 6 7 gibi başlat indirmeyi en geç sabah 9 a inmiş olur.
Mantıklı hocam. Hayırlı olsun.111,3GB
Hocam sistemin hangi gün geleceğini de bilmiyorum. Yeni aldım ama inşallah hafta içi gelir ve haftasonunu oyunlar ile geçiririm. Şuan hazırlanma aşamasında, eğer haftaiçi gelirse yatarken başlatırım okuldan gelene kadar yüklenmiş olur diye düşünüyorum. Gece 23.00 gibi açsam öğlen 14'e kadar yüklenir sanırım.
Saolun hocam teşekkür ederim.Mantıklı hocam. Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.