24 Mbps İnternet İle 200 Kbps İndirme Sorunu

lYouNeverKnow

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar internetim 24mbps hızda gözükmesine rağmen indirme hızı 200 Kbps'yi geçmemekte, hatta bazen indirilen ya da güncellenen uygulama indirmeyi toptan kesiyor. Format attım olmadı. Superonline modem kullanıyorum. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın boştayken hiç bir şey indirmeden video vs açmadan sadece altta verdiğim bağlantıdan hız testi yapıp buraya yazar mısın. Ayrıca modemine bağlı başka bir cihazda olmasın. Kablolu ya da kablosuz nasıl bağlantı kuruyorsun bilgisayar ile modem arasında.

Speedtest Custom - Test your internet speeds

Arka planda güncelleme yapıyor olabilir bilgisayarın. Arama yerine update yaz bir bak bakalım arka planda indirme gerçekleşiyor mu

Wifi şifreni değiştir.

Ayrıca Torrentten indiriyorsan(mesela) birçok torrenti full hızında indiremezsin. Daha fazlası teknik konular.

Ama Drive, Yandaş, Mail.ru gibi siteler hızlı indirir.

Ayrıca indirirken İDM kullan. İDM'yi internetten indir. Kullan. Ayarlarını da yap. O zaman full indirebilirsin.

Ama Wifi şifresini değiş.

Birde Windows arka planda güncelleme indirir, ve gönderir. Benim başıma geldi. Sebepsiz yere YT'den 240P bile video izleyemiyordum.

İlk önce müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat eğer olmazsa kablolarını kontrol et. Hala sorun devam ediyorsa modeminde problem olabilir. Hız testi sonuçlarını burada paylaşabilirsin.

indirme hızı 16mbps çıktı
torrent indirmiyorum arkadaşlar lol veya o tarz oyunlarının güncellemelerinide yapmıyor aynı şekilde chromedanda hiçbirşeyi indiremiyor indirilecek şey çok küçük 5mb gibi bir boyutta olsa bile
İnternetin başkaları tarafından kullanılıyor mu? Kullanılıyorsa indirme hızın ondan düşük olabilir.
wifi şifresi değiştirildi zaten tek sorun indirmede yoksa siteler falan hızlı açılıyor
Arka planda güncelleme yapıyor olabilir bilgisayarın. Arama yerine update yaz bir bak bakalım arka planda indirme gerçekleşiyor mu
farklı zamanlarda deniyorum bazen gece 12 gibi saatlerde bile deniyorum sonuç aynı çıkıyor hani desem alt yapı dayanmıyodur herkesin aktif olduğu zamanlar sonuçta desem erken ve geç saatlerdede değişmiyor
biraz araştırdım idm önermişler genelde ancak idm bile indiremiyorum ki
Yok mu çözümü ? Müşteri hizmetlerini aramadan önce denesem bir şeyler...

Son düzenleme:
indirme hızı 16mbps çıktı
torrent indirmiyorum arkadaşlar lol veya o tarz oyunlarının güncellemelerinide yapmıyor aynı şekilde chromedanda hiçbirşeyi indiremiyor indirilecek şey çok küçük 5mb gibi bir boyutta olsa bile

wifi şifresi değiştirildi zaten tek sorun indirmede yoksa siteler falan hızlı açılıyor

farklı zamanlarda deniyorum bazen gece 12 gibi saatlerde bile deniyorum sonuç aynı çıkıyor hani desem alt yapı dayanmıyodur herkesin aktif olduğu zamanlar sonuçta desem erken ve geç saatlerdede değişmiyor
biraz araştırdım idm önermişler genelde ancak idm bile indiremiyorum ki
Yok mu çözümü ? Müşteri hizmetlerini aramadan önce denesem bir şeyler...
Aklıma gelen modeminde sıkıntı olması. Benim modemde böyleydi. Sonra modem değişikliği istedim sorunum düzelmişti. Arıza kaydı bıraktınmı gelip baktılar mı? Servis sağlayıcın kim örnek: Türk Telekom
Modeminin fotoğrafını çekip atarmısın bağlantılarını yanan ışıklarını.

Bende modemde sıkıntı olduğunu düşünüyorum ancak elimden geldiğinci manuel olarak çözmek istiyorum bugün bilgisayar mühendisi bir arkadaşım buna bakacak bakalım ne söyleyecek
Arkadaşlar modemi değiştirdik düzeldi. Yinede yardımlarınız için sağolun <3
İlk önce müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat eğer olmazsa kablolarını kontrol et. Hala sorun devam ediyorsa modeminde problem olabilir. Hız testi sonuçlarını burada paylaşabilirsin.
Bir nevi en doğru cevap oldu sana da özellikle teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı