24 Mbps internet sürekli hızlanıp yavaşlıyor

Eğer ISS tarafından sizlere verilen kullanıcı adı ve şifreyi biliyorsan modeme reset atmayı dener misin?

Modeme defalarca reset attım, internet en fazla 5-10 dakika boyunca olması gereken değerde kalıyor, ardından hemen buralara düşüyor.

Arıza kaydı oluşturup altyapınızı kontrol etmelerini isteyin çünkü yaptırdığım testler sonucunda herhangi bir sorun gözükmüyor.

Arıza kaydı oluşturup altyapınızı kontrol etmelerini isteyin çünkü yaptırdığım testler sonucunda herhangi bir sorun gözükmüyor.

Maalesef sorunda bu zaten, modeminizde hiçbir sorun bulunmuyor diyorlar. 2 hafta önce bir arıza kaydı açmıştık ama sorun çözüldü deniliyor.

Tekrardan arayıp internet hızı sonucunuzun anormal olduğunu, modemde bir sorun olmadığını söyleyin biraz uğraşmak gerekiyor bunlar için. Ben sürekli arayıp rahatsız ediyordum arıza kaydını açtıktan sonra sürekli aciliyet bildiriyorlardı en sonunda sorunum çözüme kavuşuyordu siz de deneyin bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…