24 Mbps İnternette 2 Mbps Upload Almak

bu bilgiyi nerden buldunuz hocam

nerden geldi hocam mesaj.sizde mi 24 mbit paket var

Telefona SMS gelmişti.

Bana da mesaj geldi , hatta şimdi konu açmıştım. Diğer sağlayıcılarda da var mı bu sistem? 20 GB aşırı derece de az ve hemen dolar.

Ekim'de T.Telekom'a geçiş yaptım tekrar. Diğerlerinde var mı bilmiyorum.

Telefona SMS gelmişti.

Ekim'de T.Telekom'a geçiş yaptım tekrar. Diğerlerinde var mı bilmiyorum.
hocam sizi biraz yoracam son sorum bu.bu ekimde mi aldınız 24 mbitlik paketi eğer ekimde aldıysanız sizinki hiper mi?ve upload hız testinde kaç gösteriyor.Umarım anlatabiliyorumdur hocam :Dbirden heyecanlandım o yüzden karmaşık olabilir :D
24Mbps pakete geçsen bile upload için AKN uyguluyorlar, 20GB kullanım olunca 2 Mbps'e düşüyor.
ANLADIĞIM KADARIYLA 24 MBİTLİK PAKET ALIRSAM UPLOAD 3 OLACAK.20 GB AŞARSAM 2 OLACAK.BÖYLE DE GÜZEL

hocam sizi biraz yoracam son sorum bu.bu ekimde mi aldınız 24 mbitlik paketi eğer ekimde aldıysanız sizinki hiper mi?ve upload hız testinde kaç gösteriyor.Umarım anlatabiliyorumdur hocam :Dbirden heyecanlandım o yüzden karmaşık olabilir :D

ANLADIĞIM KADARIYLA 24 MBİTLİK PAKET ALIRSAM UPLOAD 3 OLACAK.20 GB AŞARSAM 2 OLACAK.BÖYLE DE GÜZEL

Evet 1 aylık D Smart tecrübesi yaşadım tekrar T.Telekom'a döndüm. Fiber paketin 24 MBPS olanı. Testte 2,90 MBPS çıkıyor.

Benim anlamadığım yıl sonundan akk olayı kalkacağı söyleniyordu. 2 ay kala neyin güncellemesi bu ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı