24 Mbps modem önerisi

KE4L

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Şu an Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum ve memnun değilim. Bu konuda açılan konular da eski fiyatlar ve bitmiş stoklarla dolu olduğu için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Çekim alanı az geliyor ve Wi-Fi'dan bağlanınca verdiği çekim gücü uzaklaşınca gerçekten beni üzüyor. Bana maksimum 200 TL'ye bir modem önerebilir misiniz? ADSL ve 24Mbps. Fazlasına gerek yok sadece çekim alanını ve gücünü arttırmak istiyorum. Eğer 200 TL'ye olmaz hocam derseniz bütçeyi biraz aşabilirim. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Şu an Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum ve memnun değilim. Bu konuda açılan konular da eski fiyatlar ve bitmiş stoklarla dolu olduğu için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Çekim alanı az geliyor ve Wi-Fi'dan bağlanınca verdiği çekim gücü uzaklaşınca gerçekten beni üzüyor. Bana maksimum 200 TL'ye bir modem önerebilir misiniz? ADSL ve 24Mbps. Fazlasına gerek yok sadece çekim alanını ve gücünü arttırmak istiyorum. Eğer 200 TL'ye olmaz hocam derseniz bütçeyi biraz aşabilirim. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Modemin yanına router alman çok daha iyi olacaktır ve bu routera openwrt kurulabiliyor.

Arkadaşlar bende bir router var fakat biraz araştırma rağmen kurulumunu yapamadım. Bunu nasıl kurabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20201115_015408.jpg
    IMG_20201115_015408.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201115_015240.jpg
    IMG_20201115_015240.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 35
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı