24 model Drift L vs 25 model Drift L

Sen drift al güzel kardeşim.

Sen ne oneriyosun 75-80k civarinda kardeşim? Gidip de benzin göstergesinin yerine vites göstergesinin çalışmamasını tercih edelim üstüne para koyup TVS Raider alıp değil mi?

Bu fiyatlara alınmaz, bazı yerlerde sıfır fiyatı 65 bin TL yazıyor nakite özel, eğer yoksa Raider 125 al.

Raider 125 ile aşağı yukarı Drift L aynı parça kalitesinde sanılanın aksine dağ kadar fark yok, ayrıca TVS parçasını her ilde kolay bulamıyosun Mondial kadar. Zaten adı üstünde başlangıç motoru bu motorlar gidip de ybr 125 ile Japonya'ya gitmeyecek bu adam. -10.000kmde satar. Herkesin bütçesine göre yorum yapın.

Sen ne oneriyosun 75-80k civarinda kardeşim? Gidip de benzin göstergesinin yerine vites göstergesinin çalışmamasını tercih edelim üstüne para koyup TVS Raider alıp değil mi?

Raider 125 ile aşağı yukarı Drift L aynı parça kalitesinde sanılanın aksine dağ kadar fark yok, ayrıca TVS parçasını her ilde kolay bulamıyosun Mondial kadar. Zaten adı üstünde başlangıç motoru bu motorlar gidip de ybr 125 ile Japonya'ya gitmeyecek bu adam. -10.000kmde satar. Herkesin bütçesine göre yorum yapın.
Raider 80k şu an bayide

Kimse demiyor zaten aşırı fark var diye ama bariz parça kalitesi daha iyi ben iki motoru da denedim fuarda da karşılaştırdım her türlü Raider 125 daha iyi. Parça sorunu da yok tamam Drift L parçası daha kolay bulunuyor ama Raider de bulunuyor.

Drift L 65 bin TL'ye alınacaksa bence kesinlikle alınır ona lafım yok fakat bütçe varsa Raider daha iyi.

Ben 2. el aldım hala da kullanıyorum bakımlarını kendim yapıyorum 9.XXX km de sadece ufak tefek kötü detaylar var hepsi bu. Şehirlerarası yolculuk yaptım (Adana-Mersin) 1 kere benzin aldım onun dışında devam ettim sıkıntı çıkartmadı. Düzgün kullanıp bakımlarını yaptırırsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten çoğu kişi öğrenmek için alıyor bu motoru sonra satıp yükseltiyor. Fiyatına göre güzel bir motor bu fiyata farklı bir muadil ben bulamadım o yüzden bunu aldım.

Ben 2. el aldım hala da kullanıyorum bakımlarını kendim yapıyorum 9.xxx km de sadece ufak tefek kötü detaylar var hepsi bu. Şehirlerarası yolculuk yaptım (Adana-Mersin) 1 kere benzin aldım onun dışında devam ettim sıkıntı çıkartmadı. Düzgün kullanıp bakımlarını yaptırırsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten çoğu kişi öğrenmek için alıyor bu motoru sonra satıp yükseltiyor. Fiyatına göre güzel bir motor bu fiyata farklı bir muadil ben bulamadım o yüzden bunu aldım.

Evet hocam doğru diyorsun düzgün kullanıp bakımlarını yapınca bir sorun olmayacak diye düşünüyorum zaten Max 1 sene kullanacağım öğrenmek için sonra satıp yükselteceğim.

Dostum ben bak 2 yıl her türlü motora şahit oldum Arora'sından, Mondial'ından, Falcon'undan, Kanuni'sinden...

Her türlü motorda biraz kullanıyorsun sorun çıkıyor. Yok ibresine su kaçtı, yok artçı ayak pegleri titreşim sesi vermeye başladı, yok orijinal zincirin ömrü bitti, yok orijinal bujilerin ömrü bitti...

Çinli araçlarda motor olsun araba olsun fiyatı uygun tutmak için kaliteden ödün veriyorlar. Üretici de kabulleniyor zaten bunu. Konuda Drift L'yi kötüleyen herkese laf söylemişsin saçma. Motoru sanki sen üretiyorsun.

100k bütçede scooter dışında düzgün motor yok piyasada. Sana Honda Dio tavsiye etsem gidip alacağını düşünmüyorum. O yüzden en azından A2 ehliyet yaşın dolana kadar kullanabileceğin bir araç al, piyasası hızlı olsun.

Drift L ve TVS Raider olabilir. 18 olduğunda da R25 alırsın. Çinlere bulaşma.

Drift L harici alternatifler varken Drift L alırsan tabiikide dandik derim. Alın teriyle alman motorun sorunlarını silmiyor. Tabii ki senin motorun olacak çok şeyimde değil drift alıp almaman. Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum, forum sitelerindede daha bayiisinde bozulan driftler var. Açıp okuyabilirsin.

Alternatif ne var öneri yapabilir misin o zaman?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı