24" Monitör Tavsiyesi

Anladım teşekkür ederim. Kararsız kaldığım konu şu,

VG248QE yada VS248H, ikisi çok alakasız ürünler ama kararsızlığımın nedenini açıklayacağım. VG248QE, diğer monitörün iki katı fiyatında neredeyse. Sunduğu yüksek frekanslı yenileme hızının yanında, tepki süresi de 1ms. Tam bir oyuncu monitörü, alırsan kafan rahat eder. Ama bu noktada şunuda düşünüyorum. Ekran kartım GIGABYTE GTX 770, ben hali hazırda BF3'ten bile 70-100 FPS gibi bir değer alırken, ileride çıkan oyunlarda bu değeri görebilecekmiyim. Göremeyeceksem, fazladan 400-500 TL vermemin mantığı yok. Şunuda eklemeyim ki, her sene sistemimde upgrade yapmayı düşünmüyorum. Bu sistemi, arıza falan olmassa en az 3 sene kullanmak istiyorum. Olaya buradan bakınca VS248H daha mantıklı geliyor.

Şunuda söylebilirsiniz; oyun grafik ayarlarını düşürerek daha fazla FPS elde edebilirsin diye, ama kartım bana ultra ayarlarda, 50+FPS(yani gayet akıcı) bir performans sunuyorsa neden ayar düşürüp oynayayım. Sonuçta kartı alırken, az sayılmayacak hatta asgari ücretten fazla para ödedik, Performans almak için. Bütün bunları düşününce kafam karışıyor ve karar mekanizmam resmen çöküyor :D

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar,

ASUS VS248H modelini aldım bugün. Şimdi monitörü test edeceğim, ölü piksel falan var mı diye. Birde aynı monitörü kullanan arkadşlara bir sorum olacak. Klavyede yazı yazarken, masada yarattığım titreşimden ötürü monitör hafif sallanıyor. Halbuki stand ile olan bağlantıyı kontrol ettim problem gözükmüyor. Aynı durum sizde de oluyor mu?

Teşekküler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı