24' Monitör tavsiyesi

Alkank35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi akşamlar arkadaşlar, bir sorum var sizlere. Monitör alma düşüncesindeyim fakat bütçem şu an için buna yetiyor.
Lenovo D24F-10 23.6" 144Hz 1MS (HDMI+display) FreeSync Full HD monitör 65EBGAC1TK
Siz bu monitörü önerir misiniz? Yoksa 200 TL ne yap ne et bul bunu al diyeniniz olur mu?

ViewSonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1MS 2XHdmı DVI DP FHD FreeSync Gaming monitör

Cevaplar için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar arkadaşlar.

Merhaba herkese iyi akşamlar arkadaşlar, bir sorum var sizlere. Monitör alma düşüncesindeyim fakat bütçem şu an için buna yetiyor.
Lenovo D24F-10 23.6" 144Hz 1MS (HDMI+display) FreeSync Full HD monitör 65EBGAC1TK
Siz bu monitörü önerir misiniz? Yoksa 200 TL ne yap ne et bul bunu al diyeniniz olur mu?

ViewSonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1MS 2XHdmı DVI DP FHD FreeSync Gaming monitör

Cevaplar için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar arkadaşlar.
Tam bütçenizi söyler misimiz alternatif var mı bakalım.

Tam bütçenizi söyler misimiz alternatif var mı bakalım.
Maksimum 1000 tl :( çok düşük ihtimal %1200 tl
VX2458-MHD modelini alabilirsin. Normalde fiyatı 1400 civarı ama 999 liraya satılıyor. Oyun için özellikleri de çok iyi.
999 tl nerde satılıyor baktım ama bulamadım ?
VX2458-MHD modelini alabilirsin. Normalde fiyatı 1400 civarı ama 999 liraya satılıyor. Oyun için özellikleri de çok iyi.
önerdiğin model konuyu açarken 2 seçenek sunmuştum senin önerdiğin seçeneklerimden bir tanesi zaten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı