24 pinli anakart girişine 18 pinli takınca çalışmıyor

Söz konusu çeviriciler mevcut fakat Türkiye kapsamında bulmak imkansız yurt dışında bile çok az bulunuyor araştırırsanız genellikle 24 pinden 18 pin e çeviricileri bulursunuz.

Elektrik konusunda bilginiz varsa ve eliniz yatkınsa soket değişimi yapın diyebilirim fakat bu işlem çok riskli olup sistem üzerinde geri dönülemez arızalara yol açabilir.

Anladım. Çeviriciler zor bulunuyorsa gidip PSU almaktan başka çarem kalmadı. Herkese çok teşekkür ederim yardım ettikleri için.

Söz konusu çeviriciler mevcut fakat Türkiye kapsamında bulmak imkansız yurt dışında bile çok az bulunuyor araştırırsanız genellikle 24 pinden 18 pin e çeviricileri bulursunuz.

Elektrik konusunda bilginiz varsa ve eliniz yatkınsa soket değişimi yapın diyebilirim fakat bu işlem çok riskli olup sistem üzerinde geri dönülemez arızalara yol açabilir.
Soket değiştirse bile olmayacaktır en sağlıklısı yeni psu.

Soket değiştirse bile olmayacaktır en sağlıklısı yeni PSU.

PSU soket değişimi daha önce denenmiş ve sonuç alınmış bir yöntemdir fakat yeterli bilgi sahibi veya aksiyon becerisi olmayan kullanıcılar için önerilmemektedir araştırma yapmadan yorum yapmayalım lütfen.

PSU soket değişimi daha önce denenmiş ve sonuç alınmış bir yöntemdir fakat yeterli bilgi sahibi veya aksiyon becerisi olmayan kullanıcılar için önerilmemektedir araştırma yapmadan yorum yapmayalım lütfen.
Ben anakart kısmı için düşünmüştüm kusura bakma. Bu tip konular hakkında bilgiliyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı