24 pinli RX 9070 XT ekran kartına PSU kablosu uymuyor

Sueshia

Picopat
Daha fazla  
Sıfırdan sistem topladım parçalar elime ulaştı fakat aldığım PSU ekran kartımla uyumlu değil sanırım 16 PIN'i var, bunun çözümü nedir?
Tam modüler bir Power mı almam gerekiyor yoksa çözülebilir mi?
PSU: MSI MAG 750GL.

IMG_3486.jpeg

İşaretli kısımlardan birini cpu diğer üçünü gpu için kullanabilirsiniz. Muhtemelen siz iki kabloyu görüyorsunuz.

Hocam benim PSU modelim bu değil. Sanırım moderatörler model ismini yanlış yazdığımı sanıp düzeltmiş. Çünkü çok bilinen bir PSU değil galiba incelemesini falan da bulamamıştım alırken. Açıklamasında full modüler yazdığı için almıştım ama değilmiş.

Değiştirme imkanınız varsa değiştirebilirsiniz. Sıfır PSU alırken 3x PCI-E girişi olmayan PSU almak mantıklı değil bence.

Bu arada eğer değiştiremez ve kullanmak durumunda kalırsanız diye söylüyorum, bir kablo üzerindeki daisy chain soketi döndürüp üçüncü girişe takabilirsiniz, mahsuru olmaz. Kaliteli PSU’larla gelen kablolarda bir kablo üzerinden 300w çekebiliyor güvenli olarak.

Değiştirme imkanınız varsa değiştirebilirsiniz. Sıfır PSU alırken 3x PCI-E girişi olmayan PSU almak mantıklı değil bence.

Bu arada eğer değiştiremez ve kullanmak durumunda kalırsanız diye söylüyorum, bir kablo üzerindeki daisy chain soketi döndürüp üçüncü girişe takabilirsiniz, mahsuru olmaz. Kaliteli PSU’larla gelen kablolarda bir kablo üzerinden 300w çekebiliyor güvenli olarak.
Değişim talebi oluşturdum hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı