Arkadaşlar montaj yaparken 24 pinlik bağlantıyı oturtup oturtamadığımı anlayamadım. Çok fazla yüklenerek de zarar vermek istemiyorum. Çıt sesini almayınca şüpheye düştüm. İlgili fotoğrafı alta ekledim.
Oturmuş gibi gözüküyor. Ama biraz daha bastırmalısınız sanki. Korkmayın zarar verme olasılığınız çok düşük. İki baş parmağınızla iki ucundan da bastırın.
Kilit kapanmamış gibi duruyor. 20+4 Pin olan kablolarda 20 ve 4 kısmı aynı anda takmazsanız böyle oluyor. Çıkardıktan sonra bunları elinizle birleştirip tekrar dener misiniz? Bunu nasıl anladığımı sorarsanız ikisi arasında küçük bir yükselti farkı var.
Arkadaşlar montaj yaparken 24 pinlik bağlantıyı oturtup oturtamadığımı anlayamadım. Çok fazla yüklenerek de zarar vermek istemiyorum. Çıt sesini almayınca şüpheye düştüm. İlgili fotoğrafı alta ekledim.