24" Televizyon Önerisi

bitmiyobxe

Decipat
Makaleler
1
Dostlar mutfağa bir tane 24" televizyon alacağım. Galiba 24" televizyonun sol alt köşesinden sağ üst köşesine 60 cm yapıyor ve bu da bizim mutfağa uygun.

Önerebileceğiniz 24" televizyonlar var mı? Duvara asacağım için aparat da lazım. Televizyonun içinde olursa ne ala, yoksa ayrıyeten duvar aparatı önerilerinizi de bekliyorum.

Harici hdmi çıkışlı bir uydu alıcı alacaksın. HDMI ile görüntü alacaksın.
Bana da mantıklı geldi. Aynı fiyata daha kaliteli görüntü sunan bir monitör daha iyi olabilir.

Televizyon olarak kullanabileceğim monitör önerin var mı? Galiba IPS paneldense VA panel daha doğru olur televizyon için. Misal şu

Önerebileceğin monitör, harici uydu alıcısı ve vesa adaptörü varsa bekliyorum.

Dostum sağ ol çok yardımcı oldun.

Harici uydu alıcısını nereye koyabilirim fazla kablo kalabalığı olmasını istemiyorum ve pek de bu televizyon işlerinden anlamıyorum.

Harici uydu alıcısını hdmi ile monitöre bağlayıp diğer ucunuda beyaz çanak kablosuna bağlıyorum. Monitörü prize takıp çalıştırıyorum. Olay bu mudur?

Bir de o monitörde hoparlör var mı ses için hoparlör şart.

Dostum sağ ol çok yardımcı oldun.

Harici uydu alıcısını nereye koyabilirim fazla kablo kalabalığı olmasını istemiyorum ve pek de bu televizyon işlerinden anlamıyorum.

Harici uydu alıcısını hdmi ile monitöre bağlayıp diğer ucunuda beyaz çanak kablosuna bağlıyorum. Monitörü prize takıp çalıştırıyorum. Olay bu mudur?

Bir de o monitörde hoparlör var mı ses için hoparlör şart.
Olay budur ama hoparlör yok muhtemelen. Hoparlörlü bakayım. Uydu alıcısı asılı durabilir monitör arkasında.

Bunu al hocam. 2x2 W hoparlörü var. Küçük bir odada duyulur.

Olay budur ama hoparlör yok muhtemelen. Hoparlörlü bakayım. Uydu alıcısı asılı durabilir monitör arkasında.

Bunu al hocam. 2x2 W hoparlörü var. Küçük bir odada duyulur.
Monitörde televizyona kıyasla çok daha kaliteli görüntü olacak ama smart tv olmayacak.

Televizyonda görüntü daha kötü olacak ama youtube, netflix tarzı uygulamalar olacak.

Zor bir seçim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı