24'' VA Panel 144Hz 1ms 1080p Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan 0skar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.535
Anladım değerlendireyim hocam. Bende VA Panel bakıyorum fakat imzamda ki sistemi 5.5K'ya dizmiştim. O zaman bütçe sınıra dayanmıştı. 300-350 TL fark var o günkü fiyatlar ile hayırlısı bakalım.
O günkü fiyatları baz alma, hem yılda nadir gelen indirimlerdendi, hem kur arttı...

Eğer düşünürsen ben şuan satıyorum ikinci el olarak Samsung LC24FG70FQMXUF 23.5 İn. 1 ms 144 Hz Curved 1.350 TL Sahibinden'de GET ile satışa koyacağım.

Eğer düşünürsen ben şuan satıyorum ikinci el olarak Samsung LC24FG70FQMXUF 23.5 İn. 1 ms 144 Hz Curved 1.350 TL Sahibinden'de GET ile satışa koyacağım.

Sıfır kredi kartına taksit yaptığı için düşünüyoruz ama yer neresi sizin hocam? Birde kutu fatura garanti vs. Durumu nedir?

Sıfır kredi kartına taksit yaptığı için düşünüyoruz ama yer neresi sizin hocam? Birde kutu fatura garanti vs. Durumu nedir?
Afyon merkezdeyim ben üründe herhangi bir sorun yok kutu fatura mevcut isteseniz video atabilirim GET ile satış yapabilirim
Unutmadan taksit imkani var dediğim satış yöntemi ile

Afyon merkezdeyim ben üründe herhangi bir sorun yok kutu fatura mevcut isteseniz video atabilirim GET ile satış yapabilirim
Unutmadan taksit imkani var dediğim satış yöntemi ile

Hocam normalde ikinci el almayı düşünmüyordum. Fakat max bütçeme dayanan bir ikinci el monitör önerdiniz. Monitöre baktım verdiğiniz kod üzerinden gayet iyi almayı düşünürüm. Fakat Ankara'da elden kontrol ederek almayı yeğlerim. Eğer ki akrabanız eşiniz dostunuz var ise 1.200 TL' de size uygunsa gönderin ürününüzü ben yanına gidip kontrol edip alayım.

Hocam normalde ikinci el almayı düşünmüyordum. Fakat max bütçeme dayanan bir ikinci el monitör önerdiniz. Monitöre baktım verdiğiniz kod üzerinden gayet iyi almayı düşünürüm. Fakat Ankara'da elden kontrol ederek almayı yeğlerim. Eğer ki akrabanız eşiniz dostunuz var ise 1.200 TL' de size uygunsa gönderin ürününüzü ben yanına gidip kontrol edip alayım.
1.250 TL de anlaşalım orta yolu bulalım olurmu :) Ankara'da yaşayan bir arkadaşım var kendisi kabul ederse onun yardımıyla olacak gibi. Olumlu olumsuz cevap verdiğinde size geri döneceğim buradan en geç yarın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı