24" vs 27" monitör

Bütçe
1200

Enbiya İlitli

Kilopat
Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Ben yeni bir monitör almak istiyorum lakin 24 mü 27 mi karar veremedim. Her türlü oyun oynuyorum. FPS oyunlarında ve farklı tarzda oyunlarda (PES, Witcher, Rocket League vs.) da vakit geçiriyorum. YouTube gibi platformlarda da vakit geçiriyorum lakin masam küçük olduğu için bakış açım ortalama 40-50 cm. Arada da SolidWorks'te çizim yapıyorum. Lakin FPS oyunlarında geçirdiğim süre birazcık daha fazla. Sizce kaç inç monitör tercih etmeliyim? GTX1050 - Laptop kullancısı olduğumdan dolayı 75 hz tercih edeceğim.

Monitörlerin linkleri?
Şuanda önce kafamda inçleri belirlemek istiyorum. Monitör ekranından gececeğim için büyüğe alışmak sıkıntı olur mu diye sormak istedim.
O bütçelerde 1080P monitörler var. 27" ve 1080P, monitörle aranda yeterli mesafe varsa alınmalı. Öbür türlü pikselleri sayanlar var. Yeterli mesafeniz yok, 24" daha mantıklı.
Dediğinize katılıyorum 1080p-27inç yeterli mesafede piksel piksel olması benim içinde problem değil ama ortalama 40-50cm mesafeden bakacağım için emin olamadım.

Şuanda önce kafamda inçleri belirlemek istiyorum. Monitör ekranından gececeğim için büyüğe alışmak sıkıntı olur mu diye sormak istedim.

Dediğinize katılıyorum 1080p-27inç yeterli mesafede piksel piksel olması benim içinde problem değil ama ortalama 40-50cm mesafeden bakacağım için emin olamadım.
15 inç dizüstünden 27 inç monitöre geçtim 1 ay falan biraz kafa çeviriyordum sağa sola bakmak için şimdi mis gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı