240-360Hz monitör önerisi

Bütçe
400 Euro

OğuzhanAkan

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler, yakın zamanda yurt dışına çıkıyorum ve kendime monitör almayı düşünüyorum. Maksimum bütçe 400 euro (14-15k ancak illa bu fiyatlar şart değil) olacak şekilde. Curved, privot, kaliteli bir ekranı olan (hem renk hem pixel), 240-360Hz (ekran kalitesi çok iyiyse 165Hz üstü olur mevcut monitörüm 165Hz) bir monitör istiyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum ancak hikayeli oyunlar da oynadığımdan renk kalitesi çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum.

İyi geceler, yakın zamanda yurt dışına çıkıyorum ve kendime monitör almayı düşünüyorum. Maksimum bütçe 400 euro (14-15k ancak illa bu fiyatlar şart değil) olacak şekilde. Curved, privot, kaliteli bir ekranı olan (hem renk hem pixel), 240-360Hz (ekran kalitesi çok iyiyse 165Hz üstü olur mevcut monitörüm 165Hz) bir monitör istiyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum ancak hikayeli oyunlar da oynadığımdan renk kalitesi çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum.

Bunu bulabilirsen alabilirsin. Curved değil ama.

Bunu bulabilirsen alabilirsin. Curved değil ama.

Güzelmiş hocam teşekkür ederim Curved bulamazsam aklımda olsun. Bir de şey sormak istiyorum RTX 4060 ekran kartı ve R7 5700X işlemcim var. 2K bir monitör alsam sorun yaşar mıyım? Hikayeli olarak RDR, Last of Us, GoW, Hogwarts gibi oyunlar oynuyorum FPS olarak da Valorant, CS2, Fortnite.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı