240 FPS alınmasa da 240 Hz monitör alınır mı?

240Hz'ye o kadar para vermeye gerek yok. Odyssey G4 işinizi rahatlıkla görecektir, 3000 lira da cebinizde kalır.

24G2ZU'dan uzak dur aldım çok pişmanım, panel ayrımını iyi yap TN mi IPS mi doğru karar vermen gerek.

TN Panelde tavsiye edeceğim tek marka BenQ
İps alıcam monitörden neden pişmansın hocam?

240Hz'ye o kadar para vermeye gerek yok. Odyssey G4 işinizi rahatlıkla görecektir, 3000 lira da cebinizde kalır.
G3 odyysey 144 hz var bende şu an monitörde cok ghosting var ya o model nasıl bilmiyorum

Uygun denk geldiyse kasmasından korkuyorsanız alıp düşük Hz'lerde kullanabilirsiniz.

Dell 2524h almaya karar verdim hocam.
Kötü değil iyi bir monitör, ama arada ki fiyat farkı çok fazla. 3000 liralık bir fark kesinlikle yok. Ghostingden şüpheleniyorsan IPS panellerde çok olan bir şey değil. Forumda bir incele bence bu monitörü kullanan insanların yorumlarını.

IPS alacağım monitörden neden pişmansın hocam?

G3 Odyssey 144 Hz var bende şu an monitörde cok ghosting var ya o model nasıl bilmiyorum

Shadow flickering problemi sebebiyle, ek olarak düşük Hz ayarlarında monitörde pixel bozulmaları mevcut sorunlu bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…