240 GB HyperX Fury 3.0 RGB SSD nasıldır?

Arif.Işık

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
Arkadaşlar sistemimde SSD yok. Başlıktaki SSD'yi almayı düşünüyorum. Fakat SSD'ler hakkında pek bir bilgim yok. Bu SSD, bu fiyata alınır mı? RGB ışıklarından dolayı ısınma vs. gibi sorunları olur mu?

Sistemim:
• Gigabyte B450M H.
• Ryzen 5 3600.
• Gigayte RTX 2060.
• Seagate Barracuda 1 TB HDD.
• 16 GB G.Skill RAM.

SanDisk 480GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-480G-G26: Amazon.com.tr imkan varsa 480 al 240 cidden yetmiyor bannelord oynarsan falan SSD'ye kurman şart onu ama illaki HyperX'i alacağım dersen SSD'de ısınma sorunu yok önceden kullanmıştım üzmedi SSD
Cevabın için teşekkür ederim. Maalesef 480 gb alacak kadar bütçem yok. Zaten Windowsu kuracağım SSD'ye. Fazla da bişey yüklemem. Oynarsam Cyberpunk yüklerim o kadar.

Cyberpunk var SSD ve kalan yer. İleriye dönük bir yatırım için 100 daha verip 480 almak mantıklı. Sonradan çok sorun çekersiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_172.png
    Screenshot_172.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 136
Cyberpunk var SSD ve kalan yer. İleriye dönük bir yatırım için 100 daha verip 480 almak mantıklı. Sonradan çok sorun çekersiniz.
Haklısınız. İleride gelen güncellemelerle birlikte boyutu daha da büyüyecek gibi duruyor. Bütçeyi zorlayıp 480 alacağız madem. Bir sorum daha olacak. Cyberpunk'ı HDD'ye kursam sorun olur mu ? Oynanmaz derecede bir fark olur mu yani.

Isınma sorunu yok hatırladığım kadarıyla, 300 TL’ye güzel. 350 TL’ye A2000 var isterseniz ama Vatan zorunlu mu?

Bütçe yeterse bu da olur:

Haklısınız. İleride gelen güncellemelerle birlikte boyutu daha da büyüyecek gibi duruyor. Bütçeyi zorlayıp 480 alacağız madem. Bir sorum daha olacak. Cyberpunk'ı HDD'ye kursam sorun olur mu? Oynanmaz derecede bir fark olur mu yani.

Oyunu SSD'ye öneriyor CD PROJEKT RED.

Isınma sorunu yok hatırladığım kadarıyla, 300 TL’ye güzel. 350 TL’ye A2000 var isterseniz ama Vatan zorunlu mu?

Bütçe yeterse bu da olur:

Vatan zorunlu değil orada bulduğum için attım linki. İşte tek sorun bütçe oluyor. Bütçe yetmediği için 240 GB seçtim ama bütçeyi arttırabilir miyim bilemiyorum.
Oyunu SSD'ye öneriyor CD PROJEKT RED.
Biliyorum fakat SSD olmayan sistemde oynanmaz diye bişey yoktur diye düşünüyorum. Optimizasyonu sıkıntılı olan bir oyun olduğu için belki HDD için bir tık sıkıntı çıkarır. Bilemiyorum Altan kafam çok karışık.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı