240 GB SSD Önerisi

Sadece yazma okumaya göre SSD tercih edilmez. Crucial öneririm. Yakın zamanda bir tanıdığıma SU630 alırdım ama bir süredir Adata SSD'lerde kronik sorun var deniyor, yaşanıyor. Bu sebeple 4'ü arasından en iyi tercih Crucial olacaktır.

Hi-Level, Sandisk gibi firmaların yakınından bile geçmeyin SSD'de. İlk birkaç ay tatlı gelir, sonra yarı yarıya düşüş yaşarsınız, neden oldu diye konu açarsınız.

SSD Kingston yeni çıkardığı bir ürün 1 aydır kullanmaktayım. Vatana geldiği ilk gün biraz daha ucuzdu indirimliydi yeni ürün olduğu için ama şuanki fiyatıda fena sayılmaz performansı gayet iyi. 40 TL daha ekleyebiliyorsanız öneririm oyunlar için pek kullanmasamda günlük kullanımda çok performanslı çalışıyor ve kingston güvenilir markadır. Bilgisayarın açılış ve hazır olma süresi 12 13 saniye sürüyor ben bayağı beğendim sizede öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı