240 GB SSD Önerisi

Hocam bütçenizi 310 TL yapabilirseniz kronik sorunları olmayan 860 Evo öneririm :)

Bende Crucial BX500 alacaktım lakin biraz araştırmalarım sonucunda ondada ısı sorunu varmış. 100 TL daha ekleyip kafaların rahat olduğu 860 Evo almak en mantıklısı.

Amcam 6 seneye yakındır Sandisk kullanıyor ve memmun bütçe artışı yapamayacaksanız Sandisk.
860 EVO 250 GB ==> 300 TL

Bende Crucial BX500 alacaktım lakin biraz araştırmalarım sonucunda ondada ısı sorunu varmış. 100 TL daha ekleyip kafaların rahat olduğu 860 Evo almak en mantıklısı.
Hocam bütçenizi 310 TL yapabilirseniz kronik sorunları olmayan 860 Evo öneririm :)
Alabilirseniz 860 Evo bakın.
Maalesef fazladan 100₺ vermek istemiyorum. 5 SSD'den birini alacağım, içlerinden en iyisi hangisi bana o lazım. 5 SSD'den hangisini önerirsiniz? ^-^

Ben Sandisk diyorum. Kronik sorunu yok bildiğim kadarıyla. Ama yine de sonradan pişman olmak istemiyorsanız kesinlikle "SAMSUNG 860 EVO" :)

Bi SSD'ye bırak 300'ü 200 lira vermek bile zoruma gidiyor var gerisini sen düşün. :D
Benim de öyleydi. Ama bilgisayar mühendisliği okuyorum. Almışken başımı ağrıtmayacak bir şey olsun dedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı