Gainer alınmalı mı?

• Konuyu başlatan UstaGT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 119

UstaGT

Decapat
Arkadaşlar gainer kullanmayı düşünüyorum, biraz kilo almak kütle kazanmak için. Eskiden aktif olarak dövüş sporlarıyla ilgileniyordum fakat birkaç yıl oldu bırakalı. Şu an biraz daha kilo alıp tekrar başlamayı düşünüyorum. Fazla zayıfım, biraz daha kütle kazanmak istiyorum ve gainer kullanmayı düşünüyorum. Önerdiğiniz gainer var mı?

Not: Şu an aktif olarak herhangi bir spor salonuna gitmiyorum. Gainer kullanırken spor yapmak gerekli mi? Evde ağırlık var, dumbbell var, barfiks barı var, arada düzenli çalışıyorum.

Gainer kütle artışını hızlandıran bir supplement. Ancak kilo alma konusunda zayıf olan bünyelerde genelde sporla beraber kullanılmadığında pek fayda sağlamıyor. İlk bir ayda belki 1 2 kilo artış sağlıyor. Sonrasında yerinde sayıyor kilo. Kolay kilo alabilen kişilerde de aşırı yağlanma şeklinde kilo yapıyor. Yani sporla beraber kullanmak önemli. Artık ucuz gainer yok. Bir ton para vereceksin. Boşa gitmesin. Sporla beraber kullan.

Arkadaşlar gainer kullanmayı düşünüyorum, biraz kilo almak kütle kazanmak için. Eskiden aktif olarak dövüş sporlarıyla ilgileniyordum fakat birkaç yıl oldu bırakalı. Şu an biraz daha kilo alıp tekrar başlamayı düşünüyorum. Fazla zayıfım, biraz daha kütle kazanmak istiyorum ve gainer kullanmayı düşünüyorum. Önerdiğiniz gainer var mı?

Not: Şu an aktif olarak herhangi bir spor salonuna gitmiyorum. Gainer kullanırken spor yapmak gerekli mi? Evde ağırlık var, dumbbell var, barfiks barı var, arada düzenli çalışıyorum.
Gainer'ın amacı, eksik kalan besin ve vitaminleri tamamlamak. Günde 2 ölçek içersen ve 3 öğün de yemek yersen kilo almaya başlarsın diye düşünüyorum. Tabi eğer kalori fazlası olursa kilo almaya başlarsın. Ancak Gainerın kas için değil kütle geneli artış yaptığını unutmayalım. Yani yağ da artacaktır spor yapılmadığında.

Gainer kütle artışını hızlandıran bir supplement. Ancak kilo alma konusunda zayıf olan bünyelerde genelde sporla beraber kullanılmadığında pek fayda sağlamıyor. İlk bir ayda belki 1 2 kilo artış sağlıyor. Sonrasında yerinde sayıyor kilo. Kolay kilo alabilen kişilerde de aşırı yağlanma şeklinde kilo yapıyor. Yani sporla beraber kullanmak önemli. Artık ucuz gainer yok. Bir ton para vereceksin. Boşa gitmesin. Sporla beraber kullan.

Evde yapsam olur mu peki spor sadece salonda yapılmaz sonuçta dışarı çıkıp bir yürüsem o bile spor sayılır yani değil mi yani kısacası evde yapsam olur mu?

Aromalı nişasta. Alınmaz yemek ye.
Kafam karıştı

Evde yapsam olur mu peki spor sadece salonda yapılmaz sonuçta dışarı çıkıp bir yürüsem o bile spor sayılır yani değil mi yani kısacası evde yapsam olur mu?

Kafam karıştı
2 dumbell ve 1 halter yaparsan tüm kasları çalıştırabilirsin, onun haric beden egzersizleriyle zaten desteklemen gerek. Disiplinli olursan evet evde yapsan da faydası olur. Ben 2 dumbell 1 halter ile spor yaparken günde 2-3 öğün yemek yiyordum, 3 ayda 3 kilo aldım. Daha fazla yemek yiyebilsem 3 ayda 5-6 kilo alabilirdim ancak bütçe sorunu vardı. Hem güzel beslen, hem gainer al, hem de sporunu yap, az çok istediğin şekilde artış göstermeye başlarsın.

Peki gainer önerir misiniz gainee korusundada kafam karışık şu an tek bildiğim şey şekeri az olanı olanı yağı az olanı tercih etmem gerektiği ama bu da ne kadar doğrı bilmiyorum.

Bu olabilir belki protein tozunu kullandım ve memnundum. Gainer'ında şeker 50 gramda 2 gram gibi bir şey, yağ da aynı şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı