240 GB SSD yeterli mi?

dmandarker

Centipat
Arkadaşlar çok çeşitli oyun oynayan birisi değilim. CS:GO, LoL, Valorant, MC, PUBG oynayan biriyim. Sizce 240 GB SSD yeterli olur mu? Gelen Windows güncellemelerinden korkuyorum da:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğin oyunların hepsini SSD'ye atman çok zor tam olarak dosya boyutlarını bilmiyorum ama emin olamadım, sonradan 1TB HDD alarak sorununu çözersin.

Son düzenleme:
O SSD içinde 60 80 GB bir boşluk her zaman daha iyi olur ona göre doldurmalısınız. Benim laptopumda var 256 GB SSD ve asla yetmiyor. 15 GB yer kaplayan simülasyon oyununa bile yer yok şu an, içinde ise hiçbir şey yok kafadan 180 GB doluyor.
Edit: CS:GO, Don't Starve, MC varmış sadece.

Tamamen kullanım senaryonuza bağlı. Mesela ben Windows, Ansys, Solidworks, Siemens NX gibi kullandığım bütün programları 512 GB'lik SSD'ye kurdum ve hala 320 GB boş alan var. Küçük oyunlarımı da 2 yıl önce Çin'den almış olduğum Kingspec 128 GB'lik SSD'ye kurdum. 50-100 GB'lik oyunlarınız yoksa 240 GB yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı