En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
R25F 30 modelini kullanıyorum monitor gayet guzel olu piksel sanirim bir tane sag alt kosede vardi şu an hatirlamiyorum o da bayağı kosede oldugu icin cok sorun etmedim kendi renk ayarlari falan var cok az bir ghosting var UFO ghosting testinde rahatsiz edecek duzeyde degil ayagi falan guzel tavsiye ederim 240Hz de kullanıyorum MediaMarkt'tan alirken 280 de paneli yakarsin falan dediler zaten 280 FPS alamiyorum filmimi dizimi de izliyorum hoparloru idare edecek duzeyde tavsiye ederim fiyatina gore guzel monitor.
Evet kullanıcısıyım renk ayarları yapılınca iyi ghosting falan çok yok. 27 inç 1080p çok önermiyorum 2k daha iyi gider bu yüzden 25inç olan modeli alabilirsin rahatlıkla.
Evet kullanıcısıyım renk ayarları yapılınca iyi ghosting falan çok yok. 27 inç 1080p çok önermiyorum 2k daha iyi gider bu yüzden 25inç olan modeli alabilirsin rahatlıkla.
Sadece rekabetçi değil ama zaman buldukça çok daha rekabetçi ağırlıklı olarak söyleyebilirim. Film izliyorum ama hikayeli oyunlara pek zaman ayıramıyorum. Rekabetçi oyun düzeyi olarak da orta seviye söyleyebilirim.
Sizin için hem hızlı hem de iyi görüntü kalitesi sunan dengeli bir monitör en mantıklısı.
Samsung G4 ve G2524h alınabilir monitörler yalnız. Görüntü kalitesi olarak zayıflar. Siyahları kötü ve kontrastları tipik IPS seviyelerinde. Rekabetçi oyunlar için iyi monitörler lafım yok ama, görüntü kalitesine önem veren kişilerin tercih etmemesi gereken monitörlerden. İkisi de sdr resim olarak çok düşük puan alıyorlar. Sebebi çok basit kontrast ve siyahlar.
Philips Evnia 25m2N3200W veya Lenovo R25F-30 almanızı öneririm. Tüm ihtiyaçlarını görecek tarzdan bu monitörler.