240 Hz 1ms-0.5ms monitör önerisi

Overdrive ayarlaması daha iyi olduğu için öncelikli önerim Philips.

çok fazla stok göremedim hocam.

va paneller kaliteli midir? Daha önce tn kullandım, yoğun olarak pubg ve cs oynamaktayım. IPS veya fast ips yerine tercih edilebilir mi
Bekleyin hocam.
çok fazla stok göremedim hocam.

va paneller kaliteli midir? Daha önce tn kullandım, yoğun olarak pubg ve cs oynamaktayım. IPS veya fast ips yerine tercih edilebilir mi

7-8k verip VA panel almayın bence.
IPS sandım.

Çok fazla stok göremedim hocam.

VA paneller kaliteli midir? Daha önce TN kullandım, yoğun olarak PUBG ve CS oynamaktayım. IPS veya Fast IPS yerine tercih edilebilir mi?

Monitöre göre değişir. Giriş seviyede ips>va orta-üst segmente geldikçe va>ips. Tabii kullanım amacına göre yine senaryo değişebilir. İçerik tüketicisi isen yani film, dizi, YouTube, hikayeli oyunlar vs VA daha iyi. Tabii iyi modelleri baz alarak söylüyorum. İçerik üreticisi isen IPS daha mantıklı olacaktır. Yani kullanım alanına ve bütçene bağlı işler değişir.

Monitöre göre değişir. Giriş seviyede ips>va orta-üst segmente geldikçe va>ips. Tabii kullanım amacına göre yine senaryo değişebilir. İçerik tüketicisi isen yani film, dizi, YouTube, hikayeli oyunlar vs VA daha iyi. Tabii iyi modelleri baz alarak söylüyorum. İçerik üreticisi isen IPS daha mantıklı olacaktır. Yani kullanım alanına ve bütçene bağlı işler değişir.
içerik üretmiyorum, yoğun fps oyunu oynamaktayım. Şuan tn panel bir ekranda oynuyorum ama ghosting problemi yüzünden satıp IPS veya fast ips'e geçeyim dedim.

İçerik üretmiyorum, yoğun FPS oyunu oynamaktayım. Şu an TN panel bir ekranda oynuyorum ama ghosting problemi yüzünden satıp IPS veya Fast IPS'e geçeyim dedim.

Sadece rekabeçti oyunlar mı oynuyorsunuz? Hikayeli oyun veya film falan izliyor musunuz? Hangi düzeyde rekabetçi oyunlar oynuyorsunuz?

Sadece rekabeçti oyunlar mı oynuyorsunuz? Hikayeli oyun veya film falan izliyor musunuz? Hangi düzeyde rekabetçi oyunlar oynuyorsunuz?
Sadece rekabetçi değil ama zaman buldukça çok daha rekabetçi ağırlıklı olarak söyleyebilirim. Film izliyorum ama hikayeli oyunlara pek zaman ayıramıyorum. Rekabetçi oyun düzeyi olarak da orta seviye söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı