Alınmaz hocam. Sadece yenileme hızı yükselmiş olacak ki bir tek ona bakmak yanlış bir şey çünkü siyah lekelenmesi denilen problem başınızı çok ağrıtır. Bir de VRR parlaklık titremesi denk gelirse geçmiş olsun.
Curved 27 inç, eğimden dolayı 24-25 inç gibi gözüküyor zaten tabii curve değeri de önemli. Şimdiki monitörünüzün modeli nedir?
Daha hızlı yanıt veren bir monitör olduğu için zira CS:GO oynayacağınızı belirtmişsiniz.
AOC C27G1 hocam.En iyisi BENQ almak herhalde tertemiz fiyatlar pahalı olmasa...Alınmaz hocam. Sadece yenileme hızı yükselmiş olacak ki bir tek ona bakmak yanlış bir şey çünkü siyah lekelenmesi denilen problem başınızı çok ağrıtır. Bir de VRR parlaklık titremesi denk gelirse geçmiş olsun.
Curved 27 inç, eğimden dolayı 24-25 inç gibi gözüküyor zaten tabii curve değeri de önemli. Şimdiki monitörünüzün modeli nedir?
Daha hızlı yanıt veren bir monitör olduğu için zira CS:GO oynayacağınızı belirtmişsiniz.
BenQ alınmaz mı? Neden böyle dediniz?AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com BenQ ve Monster alınmaz.Asus ROG Strix XG249CM 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG249CM 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG249CM 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
BENQ modellerinden hangisini önerirsiniz hocam.AOC C27G1 hocam.En iyisi BENQ almak herhalde tertemiz fiyatlar pahalı olmasa...
Bütçeniz ne kadardı? BenQ XL2546K 24.5" 0.5ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeBENQ modellerinden hangisini önerirsiniz hocam.
Almasına bende bunu almak istiyorum ama çok pahalı hocamBütçeniz ne kadardı? BenQ XL2546K 24.5" 0.5ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
240HZ Fps için en iyi monitor budur.
prof demeyelim de amatör yapıyorum hocam yakın zamanda twitch yapabilirim yüksel ihtimal.Profesyonel olarak e-spor yapmıyorsan IPS harici monitör almanı tavsiye etmem. Bütçen varsa da 360Hz alman en iyisi olur.
Şu an BENQ dışında bana en iyi performansı vericek ve fiyat olarakta uygun 240 hz ye 1ms monitör hangisi sizce ?Bütçeniz ne kadardı? BenQ XL2546K 24.5" 0.5ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
240HZ Fps için en iyi monitor budur.
Videoya aldım ama atamıyorum malesef hocam ekran kaydı almıştım.Ghosting nedir biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız UFO testini video alıp buraya atabilir misiniz?
AOC 24G2ZU/BK Monitör AOC şu an F/P. En düzgünü bu sayılır. Monster için yorum yapılmaz. Çünkü gözümde monitör bile değil. Bedava olsa almam.
BenQ TN panel bakıyorsan düşünülür. Biz IPS'ten yanayız.
Fakat ben CS'de çıtayı yükselteceğim diyorsan BenQ tercih edilebilir.
Misal BenQ Zowie XL2546K Monitör
O Monster monitör alınmaz. Onun fiyatına şuna bakın.
AOC 24G2ZU/BK Monitör
AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçe artarsa:
Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com BenQ ve Monster alınmaz.Asus ROG Strix XG249CM 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG249CM 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG249CM 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 270 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AOC 27" C27G2ZE, input lagı 3 ms civarı olan bir monitör. VA panele göre gayet iyi bir rakam ancak black smearing problemi mevcut ve şans faktörüyle VRR parlaklık titremesi sorunu da ortaya çıkabiliyor.
Sonuç olarak, ortalama bir VA monitör. Önermiyorum. Hele rekabetçi oyunlar için hiç önermiyorum.
Fantezi aramayıp sadece CS:GO oynuyorsanız Odyssey G4 modeline yönelmenizde fayda var. Eğer aynı zamanda film, tasarım gibi kullanım alanlarında da tüketiciyseniz AOC 24G2ZU tercih edebilirsiniz.
Almasına bende bunu almak istiyorum ama çok pahalı hocam
prof demeyelim de amatör yapıyorum hocam yakın zamanda twitch yapabilirim yüksel ihtimal.
Şu an BENQ dışında bana en iyi performansı vericek ve fiyat olarakta uygun 240 hz ye 1ms monitör hangisi sizce ?
Videoya aldım ama atamıyorum malesef hocam ekran kaydı almıştım.
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
HOCAM BU MARKAYI İLK KEZ GÖRÜYORUM AMA ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ GİBİ SİZCE ?
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
HOCAM BU MARKAYI İLK KEZ GÖRÜYORUM AMA ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ GİBİ SİZCE?
Alınmaz o monitör iyi falan değil.
1800R eğimi var. Çok fazla değil ama 25.5 inç gibi gösteriyordur kendini.AOC C27G1 hocam.
Sizin için BenQ gereksiz hocam.En iyisi BENQ almak herhalde tertemiz fiyatlar pahalı olmasa...
Kağıt üstünde öyle ama gerçekte vaat ettiği değerleri veremeyen dandik bir monitör. Yazılan her şeye inanmayın çünkü bazıları pazarlama stratejisi olmaktan öteye gitmiyor.HOCAM BU MARKAYI İLK KEZ GÖRÜYORUM AMA ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ GİBİ SİZCE ?GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
1800R eğimi var. Çok fazla değil ama 25.5 inç gibi gösteriyordur kendini.
Sizin için BenQ gereksiz hocam.
Kağıt üstünde öyle ama gerçekte vaat ettiği değerleri veremeyen dandik bir monitör. Yazılan her şeye inanmayın çünkü bazıları pazarlama stratejisi olmaktan öteye gitmiyor.