240 Hz 1ms Gaming monitör önerisi

Alınmaz hocam. Sadece yenileme hızı yükselmiş olacak ki bir tek ona bakmak yanlış bir şey çünkü siyah lekelenmesi denilen problem başınızı çok ağrıtır. Bir de VRR parlaklık titremesi denk gelirse geçmiş olsun.

Curved 27 inç, eğimden dolayı 24-25 inç gibi gözüküyor zaten tabii curve değeri de önemli. Şimdiki monitörünüzün modeli nedir?

Daha hızlı yanıt veren bir monitör olduğu için zira CS:GO oynayacağınızı belirtmişsiniz.

Alınmaz hocam. Sadece yenileme hızı yükselmiş olacak ki bir tek ona bakmak yanlış bir şey çünkü siyah lekelenmesi denilen problem başınızı çok ağrıtır. Bir de VRR parlaklık titremesi denk gelirse geçmiş olsun.

Curved 27 inç, eğimden dolayı 24-25 inç gibi gözüküyor zaten tabii curve değeri de önemli. Şimdiki monitörünüzün modeli nedir?

Daha hızlı yanıt veren bir monitör olduğu için zira CS:GO oynayacağınızı belirtmişsiniz.
AOC C27G1 hocam.En iyisi BENQ almak herhalde tertemiz fiyatlar pahalı olmasa...

BenQ ve Monster alınmaz.
BenQ alınmaz mı? Neden böyle dediniz?

Almasına bende bunu almak istiyorum ama çok pahalı hocam

Profesyonel olarak e-spor yapmıyorsan IPS harici monitör almanı tavsiye etmem. Bütçen varsa da 360Hz alman en iyisi olur.
prof demeyelim de amatör yapıyorum hocam yakın zamanda twitch yapabilirim yüksel ihtimal.

Şu an BENQ dışında bana en iyi performansı vericek ve fiyat olarakta uygun 240 hz ye 1ms monitör hangisi sizce ?

Ghosting nedir biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız UFO testini video alıp buraya atabilir misiniz?
Videoya aldım ama atamıyorum malesef hocam ekran kaydı almıştım.

AOC 24G2ZU/BK Monitör AOC şu an F/P. En düzgünü bu sayılır. Monster için yorum yapılmaz. Çünkü gözümde monitör bile değil. Bedava olsa almam.
BenQ TN panel bakıyorsan düşünülür. Biz IPS'ten yanayız.
Fakat ben CS'de çıtayı yükselteceğim diyorsan BenQ tercih edilebilir.
Misal BenQ Zowie XL2546K Monitör

HOCAM BU MARKAYI İLK KEZ GÖRÜYORUM AMA ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ GİBİ SİZCE ?

O Monster monitör alınmaz. Onun fiyatına şuna bakın.

Bütçe artarsa:

BenQ ve Monster alınmaz.

AOC 27" C27G2ZE, input lagı 3 ms civarı olan bir monitör. VA panele göre gayet iyi bir rakam ancak black smearing problemi mevcut ve şans faktörüyle VRR parlaklık titremesi sorunu da ortaya çıkabiliyor.

Sonuç olarak, ortalama bir VA monitör. Önermiyorum. Hele rekabetçi oyunlar için hiç önermiyorum.

Fantezi aramayıp sadece CS:GO oynuyorsanız Odyssey G4 modeline yönelmenizde fayda var. Eğer aynı zamanda film, tasarım gibi kullanım alanlarında da tüketiciyseniz AOC 24G2ZU tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Alınmaz o monitör iyi falan değil.
Almasına bende bunu almak istiyorum ama çok pahalı hocam

prof demeyelim de amatör yapıyorum hocam yakın zamanda twitch yapabilirim yüksel ihtimal.

Şu an BENQ dışında bana en iyi performansı vericek ve fiyat olarakta uygun 240 hz ye 1ms monitör hangisi sizce ?

Videoya aldım ama atamıyorum malesef hocam ekran kaydı almıştım.

HOCAM BU MARKAYI İLK KEZ GÖRÜYORUM AMA ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ GİBİ SİZCE?

AOC C27G1 hocam.
1800R eğimi var. Çok fazla değil ama 25.5 inç gibi gösteriyordur kendini.
En iyisi BENQ almak herhalde tertemiz fiyatlar pahalı olmasa...
Sizin için BenQ gereksiz hocam.
Kağıt üstünde öyle ama gerçekte vaat ettiği değerleri veremeyen dandik bir monitör. Yazılan her şeye inanmayın çünkü bazıları pazarlama stratejisi olmaktan öteye gitmiyor.

1800R eğimi var. Çok fazla değil ama 25.5 inç gibi gösteriyordur kendini.

Sizin için BenQ gereksiz hocam.

Kağıt üstünde öyle ama gerçekte vaat ettiği değerleri veremeyen dandik bir monitör. Yazılan her şeye inanmayın çünkü bazıları pazarlama stratejisi olmaktan öteye gitmiyor.

Test ettiniz mi hocam kullanıp ? veya alan tanıdığınız var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı