Ben monitörleri teknik bilgime göre yorumlarım hocam ve fason üretim monitör alıp kullanmak veya tanıdığıma aldırtmak teknik bilgilerime hakaret olur. Siz niyetliyseniz alın ama ben önermiyorum.Test ettiniz mi hocam kullanıp ? veya alan tanıdığınız var mı ?
Bu ikisi güzeldir hocam.Asus ROG Strix XG249CM Monitör
Asus ROG Strix XG249CM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
AOC 24G2ZU/BK Monitör
AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Genelde cs oynuyorum ama hikayeli oyunlardan yeni ve güzel olan olunca nadir olarak indirip oynuyorum.Şu an ryzen 5 3600 işlemci rtx 2060 ekran kartım var alırsam 24 rahat alabilirim umarım.Bu ikisi güzeldir hocam.
Bu ikisi güzeldir hocam.
Bu da karşılaştırmasıAOC 24G2ZU/BK - Asus ROG Strix XG249CM Karşılaştırması - Epey
Epey - AOC 24G2ZU/BK - Asus ROG Strix XG249CM özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
MPRT: kısaca en hızlı ms hızıdır. 0.5ms'e kadar çıkabilir.AOC üzerinde MPRT ile 0.5,GTG 1 DİYOR bu ibareleri bilmiyorum.Asus ta ekran hız aşırtması ile 270 hz oluyormuş ondada fast IPS özelliği mevcut.
MPRT: kısaca en hızlı ms hızıdır. 0.5ms'e kadar çıkabilir.
GTG: hızlı oyunlarda en düşük ms hızlıdır. 1ms'e kadar düşebilir.
Asus Fast IPS Ekran−1ms (GTG) Tepki Süresi ASUS Fast IPS teknolojisi, normal IPS panellere göre 4 kat daha çabuk açılıp kapanabilen kristal bileşenlerden yararlanarak tepki süresini azaltıyor ve hareket bılanıklığını ortadan kaldırıyor.
AOC Agon AG274FZ Monitör
AOC Agon AG274FZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
hp omen x 27240Hz 1ms olarak piyasada alınacak en düzgün monitör nedir fiyat performans olarak? Şu an AOC C27G1 144Hz 1ms kullanıyorum. Amatör olarak CS:GO oynuyorum onun dışında başka oyun oynamaya pek vaktim yok. Hem 240Hz 1ms kullanan arkadaşların cevap vermesi daha mantıklı olur test ettikleri için. Monster Aryond A27 v1.2 240Hz 1ms monitör fiyatı BenQ fiyatlarına göre çok uygun gözüküyor. Bu monitör kullanıp CS:GO gibi FPS oyunlarında test eden arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
9kya çıkmışken 360Hz almaniz daha mantıklı değil mi?
Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile AW2523HF ITOPYA'dawww.itopya.com
9kya çıkmışken 360Hz almaniz daha mantıklı değil mi?
Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile AW2523HF ITOPYA'dawww.itopya.com
Yalnız 5-6'lık monitörlerden 9K'ya yakın monitöre çıkmışsın. Var mı bu kadar bütçen? Varsa bu monitör iyidir. AOC'un üst versiyon oyuncu monitör markası Agon. Dell'in Alienware serisi gibi.
Hocam Ryzen 7 5800X alacağım bir de onunla birlikte Max 12-13 bütçe oda benim AOC C27G1 monitörü satabilirsemD
6-7 monitör için kurtarır şu an
Asus ROG Strix XG249CM Monitör
Asus ROG Strix XG249CM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
AOC 24G2ZU/BK Monitör
AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İkisi arasındayım hocam şu an
Ben monitörleri teknik bilgime göre yorumlarım hocam ve fason üretim monitör alıp kullanmak veya tanıdığıma aldırtmak teknik bilgilerime hakaret olur. Siz niyetliyseniz alın ama ben önermiyorum.