240 Hz 1ms Gaming monitör önerisi

Bunlar arasında kaldım hocam. Bilginize dayanarak fikrinizi merak ediyorum.

Bu ikisi güzeldir hocam.

Bu da karşılaştırması

Bu ikisi güzeldir hocam.
Genelde cs oynuyorum ama hikayeli oyunlardan yeni ve güzel olan olunca nadir olarak indirip oynuyorum.Şu an ryzen 5 3600 işlemci rtx 2060 ekran kartım var alırsam 24 rahat alabilirim umarım.

AOC üzerinde MPRT ile 0.5,GTG 1 DİYOR bu ibareleri bilmiyorum.Asus ta ekran hız aşırtması ile 270 hz oluyormuş ondada fast IPS özelliği mevcut.

AOC üzerinde MPRT ile 0.5,GTG 1 DİYOR bu ibareleri bilmiyorum.Asus ta ekran hız aşırtması ile 270 hz oluyormuş ondada fast IPS özelliği mevcut.
MPRT: kısaca en hızlı ms hızıdır. 0.5ms'e kadar çıkabilir.
GTG: hızlı oyunlarda en düşük ms hızlıdır. 1ms'e kadar düşebilir.
Asus Fast IPS Ekran−1ms (GTG) Tepki Süresi ASUS Fast IPS teknolojisi, normal IPS panellere göre 4 kat daha çabuk açılıp kapanabilen kristal bileşenlerden yararlanarak tepki süresini azaltıyor ve hareket bılanıklığını ortadan kaldırıyor.

Hız aşırtma ile 270 hz oluyoer diyor.Monitöre yapmak tehlikeli mi yoksa bunun normali 144 hız aşırtma ile 27 mi oluyor diyor.

AOC Agon AG274FZ Monitör

AOC Agon AG274FZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com

Yalnız 5-6'lık monitörlerden 9K'ya yakın monitöre çıkmışsın. Var mı bu kadar bütçen? Varsa bu monitör iyidir. AOC'un üst versiyon oyuncu monitör markası Agon. Dell'in Alienware serisi gibi.

hp omen x 27

Hocam Ryzen 7 5800X alacağım bir de onunla birlikte Max 12-13 bütçe oda benim AOC C27G1 monitörü satabilirsem D

6-7 monitör için kurtarır şu an

Yalnız 5-6'lık monitörlerden 9K'ya yakın monitöre çıkmışsın. Var mı bu kadar bütçen? Varsa bu monitör iyidir. AOC'un üst versiyon oyuncu monitör markası Agon. Dell'in Alienware serisi gibi.

İkisi arasındayım hocam şu an

ASUS düşünüyorum.

Ben monitörleri teknik bilgime göre yorumlarım hocam ve fason üretim monitör alıp kullanmak veya tanıdığıma aldırtmak teknik bilgilerime hakaret olur. Siz niyetliyseniz alın ama ben önermiyorum.

Bir forumda bu monitörü almak yerine

Bunu önermişsiniz hocam 270 Hz satış stratejisi olduğu için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…