Attığınız linkteki monitörde bahsettiğim panelden kullanıyor. Fakat 165 hz olduğu için bir anlamı yok.
Gigabyte AORUS 24.5" KD25F 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD TN Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile KD25F ITOPYA'da.
Gigabyte AORUS’un bu modeli 0.5 ms MPRT, 240hz, tn panel.
Fakat ben tn panel monitörlerin hiçbirini tavsiye etmiyorum (Profesyonel e sporda kullanılmayacaksa, $XXXXX ödüllü turnuvalara katılmayacaksanız.). IPS panel bu kadar gelişmişken, 1 ms GTG değerleri veriyorken eski teknoloji olan TN paneli kullanmak göze işkence etmekten başka bişey değil.
Bahsettiğim Asus TUF 280 hz monitörün input lag değerini bilmiyorum fakat Asus’a input lag konusunda güveniyorum. Zira Technopat’ın da incelemesini yaptığı Asus TUF Gaming VG27AQ IPS panel ve 1440p çözünürlüğe sahip olmasına rağmen input lag değeri çoğu TN panel oyuncu monitörlerinden daha iyi.
ASUS’un TUF Gaming serisinden VG27AQ, 165 Hz tazeleme hızına sahip bir oyuncu monitörü. Özelliklerine ve performansına incelememizde yakından bakıyoruz.
Technopat ekibinin kendi input lag ölçüm cihazıyla yaptığı testlere bu makalede ya da Technopat YouTube kanalından bakabilirsiniz.