Şöyle açıklıyım IPS monitör alırsanız input lag olur. TN panel alın çok daha hızlıdır. GTG bildiğim kadarıyla gerçekçi 1 ms veriyor. Vatandaki Gsync destekli olanlara bakın 3 model var zaten 24 inç olan.
Hayır, Hardware Unboxed'ın testlerinde optimal ayar üzerinden test ediliyor.Ama aynı IPS panellerin tepkime süreleri de Overdrive seçeneğinde en üst seviyedeki en düşük hız baz alınarak hesap ediliyor.
Ben de onu dedim zatenŞu an piyasadaki hiçbir monitörün Overdrive seçeneğini en yükseğe alıp, en düşük tepkime süresinde oynayabilen yoktur. Neden derseniz, ghosting yaptığı için. O yüzden bunlar biraz "göz boyamayaca" çünkü kimse Overdrive'ı o seçenekte kullanmıyor, kullanamıyor.
MSI 240 Hz IPS modelin OD değerleri aşağıda. Normal, fast ve faster değerleri aşağıda ama bu değerleri faster olarak alıyorlar. Faster 3.21 gözüküyor GTG diye orada tepkime süresi 3.21 olarak yazılmış.Hayır, Hardware Unboxed'ın testlerinde optimal ayar üzerinden test ediliyor.
Ben de onu dedim zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.