240 Hz monitör alınır mı?

Faih1667

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 240 Hz monitör almayı düşünüyorum (şu anki monitörüm 60Hz) ama aklımda bazı sorular var. Online oyunlar oynuyorum genellikle ama arada hikayeli oyunlarda oynuyorum. Online oyunlarda rahat 240 FPS ama hikayeli oyunlarda 60FPS sabit akıcı oynuyorum. VSync'i kapatırsam 80-90 FPS. İnternette bir bilgi okumuştum, 240 Hz monitörde 240 FPS'nin altında alırsan kasıyormuş gibi oluyormuş. Şu an hikayeli oyunları akıcı bir şekilde oynuyorum ama 24 0Hz monitör alırsam akıcılık gider mi?

Hangi FPS'yi alırsan Hertz olarak da onu alırsın tavsiyem 2K 165 Hz al, profesyonel değilsen çok fark etmeyecektir.

Monitör Hz'i fps oyunlarında sana büyük avantaj sağlar fakat ağırlıklı olarak fps oyunu oynamıyorsan 144 Hz işini görür

240al Hertz ayarını hikaye oyunlarında 60'a çekersin Online oyunlarda 240Hz de oynarsın.

40FPS bile alsan monitörün tepkime süresi gibi özellikleri daha iyi olduğu için sen yine de 60Hz monitörüne göre bariz bir akıcılık görüyorsun. Eğer ki agresif bir FPS oyuncusuysan 240Hz alınabilir, CS:GO'da mouse'dan alev attıracak reflekslere sahipsen. Yoksa 2K 144-165Hz bakılabilir nacizhane tavsiyem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı