240 Hz monitör için sistem önerisi

Alakasız ancak neden sadece Trendyol'dan yapıyorsunuz? Atılan siteler güvenilir olmasa atılmaz fiyat farkı boş bana kalırsa.
Bende onu düşünüyordum.
Şimdi parçalar şu şekilde mi?
Ryzen 5 5600.
RTX 3050.
500GB M2.
B550M-H.
Aerocool 650W PSU.
Ballistix 2x8 3200MHz RAM.
Aerocool kasa.

Çok büyük fark yok sanırım faturada, değil mi?

Trendyol'da daha ucuz oluyor, ayrıca hepsini aynı anda sipariş etmek daha pratik.

Yok hocam yakın fiyatlar.

Bende onu düşünüyordum.
Şimdi parçalar şu şekilde mi?
Ryzen 5 5600.
RTX 3050.
500GB M2.
B550M-H.
Aerocool 650W PSU.
Ballistix 2x8 3200MHz RAM.
Aerocool kasa.
Ryzen 5 5600X.
Dİğerleri aynı hocam.
Daha mı ucuz oluyor? Çoğu parça Trendyol'da daha pahalı başka sitelerde daha ucuzları var bazı parçaların.
Duruma göre ucuzluğu değişiyor tabii ki. Fakat hepsini toplu almak daha pratik o yüzden. Neden bu kadar merak ettiniz ki?

Hayırlı olsun şimdiden. Toplam ne kadar ediyor montiör ile ve özellikleri ne?
Teşekkür ederim, şimdi onu soruyordum messi'ye. Şİmdi monitör seçeceğiz. En sonda size yanıtla yapıp toplam fiyatı size söylerim.
@messinicocugu Hocam, monitör 165Hz olarak bakalım isterseniz. Çünkü 144Hz ile 165hz arasında fark var gibi geldi ve ayrıca 240hz çok pahalıymış. O yüzden 165Hz ideal. Önerileriniz?

3050 almanızı önermem. Bütçenizi 500TL arttırıp çok daha güçlü bir ekran kartı olan RX 6600 alabilirsiniz.

Haklısınız, fakat Valorant gibi bir oyun oynayacağım için işlemciye daha çok dikkat etmeye çalıştım. 3050 almamın sebebi ise, en ucuz RTX özelliğine sahip olan kartlardan bir tanesi. Yani 3050 almamın sebebi kısaca NVIDIA'nın çok fazla alternatifi olması.

Teşekkür ederim, şimdi onu soruyordum messi'ye. Şİmdi monitör seçeceğiz. En sonda size yanıtla yapıp toplam fiyatı size söylerim.
@messinicocugu Hocam, monitör 165Hz olarak bakalım isterseniz. Çünkü 144Hz ile 165hz arasında fark var gibi geldi ve ayrıca 240hz çok pahalıymış. O yüzden 165Hz ideal. Önerileriniz?

Haklısınız, fakat Valorant gibi bir oyun oynayacağım için işlemciye daha çok dikkat etmeye çalıştım. 3050 almamın sebebi ise, en ucuz RTX özelliğine sahip olan kartlardan bir tanesi. Yani 3050 almamın sebebi kısaca NVIDIA'nın çok fazla alternatifi olması.
3050 yi beğendiyseniz alabilirsiniz. Hayırlı olsun 👍😁😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı