240 Hz monitör için sistem önerisi

Arkadaşın konusu biraz mahvettim kusura bakmasın. Acaba bir yerde yanlış bir ayar mı yaptım yardımcı olma şansınız var mı? Acaba.
Hocam açıkçası sebebi nedir bilemiyorum. Unlost'un FPS arttırma videosu faydalı olabilir. Birazda işlemciye OC yaparsanız sıkıntı olmaz herhalde. :)

Ne böyle bir istek olabilir ne de bu isteğe bir öneri. Hangi çözünürlükte hangi özelliklerde hangi ayarlarda 240 FPS istiyorsun? Ben sana öyle bir ayar yaptırırım ki 1000 FPS sabit alırsın, ama istediğin gibi olur mu bilemem. Şu konuları açarken aklınız nerede anlamıyorum. 20 bin TL'ye yüksek ayarlarda sabit 240 FPS verecek bilgisayar bulamazsın maalesef. Tabi çözünürlüğe göre değişir ama FHD olarak düşünürsek bulamazsın. Hangi ayarlarda hangi çözünülürkte hangi oyun bunları yazmadan bizimle paylaşmadan biz nereden bilelim?

Ne böyle bir istek olabilir ne de bu isteğe bir öneri. Hangi çözünürlükte hangi özelliklerde hangi ayarlarda 240 FPS istiyorsun? Ben sana öyle bir ayar yaptırırım ki 1000 FPS sabit alırsın, ama istediğin gibi olur mu bilemem. Şu konuları açarken aklınız nerede anlamıyorum. 20 bin TL'ye yüksek ayarlarda sabit 240 FPS verecek bilgisayar bulamazsın maalesef. Tabi çözünürlüğe göre değişir ama FHD olarak düşünürsek bulamazsın. Hangi ayarlarda hangi çözünülürkte hangi oyun bunları yazmadan bizimle paylaşmadan biz nereden bilelim?
Hocam bu kadar abartılacak bir şey yok. Detay belirtilmemişse tahmini olarak söyleyin. Çoğu kişi Valorantı 1080P Low-Medium ayarlarda oynuyor. Buna göre tavsiye verebilirsiniz.

Ne böyle bir istek olabilir ne de bu isteğe bir öneri. Hangi çözünürlükte hangi özelliklerde hangi ayarlarda 240 FPS istiyorsun? Ben sana öyle bir ayar yaptırırım ki 1000 FPS sabit alırsın, ama istediğin gibi olur mu bilemem. Şu konuları açarken aklınız nerede anlamıyorum. 20 bin TL'ye yüksek ayarlarda sabit 240 FPS verecek bilgisayar bulamazsın maalesef. Tabii çözünürlüğe göre değişir ama FHD olarak düşünürsek bulamazsın. Hangi ayarlarda hangi çözünülürkte hangi oyun bunları yazmadan bizimle paylaşmadan biz nereden bilelim?

1080p Low ayar, kusuruma bakmayın. Genelde 1080p Low ayarlarda oynanıyor diye belirtme gereği duymadım. Bir dahakine belirtirim.
İndirim kovalayıp 3300-3400 civarına R5 5600 alabilirsen kendi işlemcini de elden çıkarıp neredeyse iki kat FPS alırsın.

İşlemcini de elden çıkarıp derken?

Bu sistemi topla:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı