3050 de alabilirsin. 5600X sayesinde hocam.
1660S ile aynı performansı mı verir 3050?
3050 de alabilirsin. 5600X sayesinde hocam.
1660S ile aynı performansı mı verir 3050?
5600X ile aynı performansı mı verir 3050?
Evet bir de DLSS +RTX avantajı var.
Tam olarak hangi parçalarda karar kılındı ama en iyi oyun deneyiminde güçlü işlemci, iyi soğutma, hızlı ve düşük gecikmeli RAM'ler, Dram'li SSD tercih edilmeli diyorum. Ekran kartını istersen git 1050 Ti fark etmez.
Tam olarak hangi parçalarda karar kılındı ama en iyi oyun deneyiminde güçlü işlemci, iyi soğutma, hızlı ve düşük gecikmeli RAM'ler, Dram'li SSD tercih edilmeli diyorum. Ekran kartını istersen git 1050 Ti fark etmez.
Gecikme ne olarak ifade ediliyor RAM'lerde? (ya da hız)
@itzduchy çöp. Tam bütçen nedir?
Düşündüğün işlemci için daha iyi performans ve dolaylı yoldan oyun performansı için iyidir. Ben de Valorant oynuyorum ve 3200MHz CL16 ile 3600MHz CL14'ün farkını canlı canlı tecrübe ettim.
RAM Belleklerdeki CL nedir? Ne işe yarar?
CL'nin açılımı "Column Address Strobe Latency"dir. "Cas Latency" de diyebileceğimiz bu değer, bir bellek denetleyicisinin bir bellek modülüne, belirli bir bellek sütununa erişmesini söylediği an ile verilen dizi konumundan gelen verilerin modülün çıkış pinlerinde mevcut olduğu an arasındaki...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.