240 Hz monitör önerisi

Şimdi anladım hocam, ben tek 360 Hz. Alienware var sanmıştım, kusura bakmayın. Bu monitörün benim attığım Alienware göre +ları nelerdi, gecikme süresi vs? . Hepsiburada resmi satıcı üzerinden 12K bu monitör, indirim bekleyip alayım.

AW2523HF ise PG259QNR almanı tavsiye ediyorum çünkü saydığım avantajları var.
Bu monitörün benim attığım Alienware göre +ları nelerdi, gecikme süresi vs? .
PG259QNR modelinin AW2523HF'ye göre artıları:
Masaya sabitlenmesi
G-Sync ve NVIDIA Reflex sertifikası
Daha iyi görüntü kalitesi.

Eksileri:
Overshoot hata oranı fazla. Bu yüzden inverse ghosting var ancak gecikmesi daha düşük.
Giriş gecikmesi daha yüksek PG259QNR 2.3 ms iken AW2523HF 1.8 ms fakat 0.5 mslik fark hissedilebilir değildir.

Asıl sıkıntı overshoot hata oranı. Profesyonel FPS monitörüne göre cidden fazla. Sırf bu yüzden bile AW2523HF tercih edebilirsiniz ama sonuç olarak PG259QNR daha avantajlı bir monitör.

Hocam rica etsem dün sizi etiketlemistim benim konuma da bakar mısınız?

Agacım tekrardan ben Dell 2522hg 1ms 240 Hz monitör Samsung'dan hızlı mıdır fiyatları bayağı yakın tipi vs hoşuma gitti takipteydim. Extreme modunda az ghosting varmış superfastte yokmuş ama tabii ki Samsung'dan hızlı mı bilmiyorum bir bilgin var mı? Bir de diyelim Samsung'u N11'den aldım ghosting veya ölü piksel çıktı iade etsem kabul ederler mi?

Son düzenleme:

Hocam + yazdıklarınızın benim için çok faydası var gibi durmuyor. FPS için aldığım için. Ghosting istemiyorum, giriş gecikmesi de. Alienware daha iyi seçim olacak sanki ama dediğim gibi amazon stok bitmiş maalesef.

@88602 yani Samsung'u mu alayım hocam hazır Pazarama da indirim varken. Yorumumu beğenmişsin ama anlayamadım

Dell S2522HG yavaş biir monitör hocam. Tavsiye etmiyorum.
@88602 yani Samsung'u mu alayım hocam hazır Pazarama da indirim varken. Yorumumu beğenmişsin ama anlayamadım
MAG251RX'i ucuza getiremiyorsanız Odyseey G4 en iyi seçenek gibi gözüküyor hocam.
Kusura bakmayın. İşim çıktığından dolayı yazamadım.
Yani benim görevim avantajları ve dezavantajlarını saymak. Seçim sana kalmış bir şey.
Tabiri caizse hayvan gibi rekabetçi FPS oyunları Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynayıp kariyer yapacaksan AW2523HF daha iyi bir seçim.

Anladım hocam, çok çok sağ olun.

Hocam merhaba ben Samsung Odyssey G4'ü aldım gelince ayarları yapmayı planlıyorum nereden güzel bir ayar listesi bulabilirim? Yoksa kafama göre mi yapayım. Bir de ben bir video izledim sanırsam bu G4 bir Hz ayarında %30 overshoot hata oranı veriyormuş bu doğru mu tam anlayamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…