Aberforth.
Hectopat
Merhaba diğer arkadaşlar çok güzel yardım etmişsiniz bende şu an bu iki model arasında kaldım.
Sistemim çok iyi lakin 2K monitör almak istemedim çünkü ileride sistemim eskiyecek ekran kartının uzun ömürlü sonuna kadar kullanmak istediğimden dolayı 240 Hz tarzı monitör bakıyorum.
Bu iki model arasında kaldım.
AOC 24G2ZU/BK - Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Karşılaştırması - Epey
Epey - AOC 24G2ZU/BK - Samsung Odyssey G4 25www.epey.com Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Not fiyat sınırım yok maksimum 15 bine kadar.
Bütçe uyuyorsa üstüne tanımam.BenQ Zowie 24.5" XL2546K 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort E-Spor Gaming Monitör
BenQ Zowie 24.5" XL2546K 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort E-Spor Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ViewSonic XG2431 Review
The ViewSonic XG2431 is a 24-inch, 1080p gaming monitor with a 240Hz refresh rate. Part of ViewSonic's OMNI lineup, it's higher-end than the ViewSonic VX2428, an...www.rtings.com
Dyac özelligi gecikme vs fps oyunları için kararlılık konusunda birçok pronun kullandığı monitor asusun hangi monitorü bahsettiginiz bende yeni monitor alicagım kararım benq den yana şuanASUS ile kıyasladım bu monitörü aynı fiyata ASUS daha iyi gibi milimlik farklar var lakin gözle hissedileceğini düşünmüyorum.
Öneriniz için teşekkürler.
DyAc özelligi gecikme vs FPS oyunları için kararlılık konusunda birçok Pro'nun kullandığı monitor ASUS'un hangi monitorü bahsettiginiz bende yeni monitor alacağım kararım BenQ'den yana şu an.
DyAc özelligi gecikme vs FPS oyunları için kararlılık konusunda birçok Pro'nun kullandığı monitor ASUS'un hangi monitorü bahsettiginiz bende yeni monitor alacağım kararım BenQ'den yana şu an.
Hocam ben Dell Alienware aldım önerinizle, sağ olun.Öyle olması lazım zaten ben de bu yüzden monitor nerds ekibinin ne demek istediğini anlayamadım.
HDR ile 10-bit renk derinliğine ulaşıyor hocam.
Merhaba. Bütçeniz çok iyi neden 240 yerine 360 Hz monitörlere bakmıyorsunuz?
Şunu önerebilirim:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu da alternatifi:
Asus Rog Swift PG259QNR 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Swift PG259QNR 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Swift PG259QNR 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 20.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangi türde oyunlar için kullanacaksınız?
Deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz veya yardımcı olabileceğim bir şey olursa çekinmeyin.Hocam ben Dell Alienware aldım önerinizle, sağ olun.
hocam şuan da önerebileceğiniz 240/270/280 hz 5-8 bin lira aralığında en iyi oyuncu monitörü nedir acaba ips va arasında çok git gelde kalıyorum çoğunlukla fps oyunu oynayıp dizi izleyeceğim uzun süre bakacağım yukarı aşşağı yapmam gerek yani pivot özelliği olsa iyi olur nasıl bir şey önerirsiniz3 monitörde bakıp konuştuğumuz monitörler. ASUS ROG gözümde soru işaretli. Alınmaz demiyorum.
Samsung iyi yanlarıyla kötü yanları dengeli olan bir monitör. Fakat takip ediyorum piyasadan, satışları o kadar iyi değil.
AOC ise bence F/P. Eksik bir yan göremiyorum.
AOC 24G2ZU modelini alın. VA panel çok ghosting yapar almayın.hocam şuan da önerebileceğiniz 240/270/280 hz 5-8 bin lira aralığında en iyi oyuncu monitörü nedir acaba ips va arasında çok git gelde kalıyorum çoğunlukla fps oyunu oynayıp dizi izleyeceğim uzun süre bakacağım yukarı aşşağı yapmam gerek yani pivot özelliği olsa iyi olur nasıl bir şey önerirsiniz
şu monitörler arasında kaldım sizce hangisini almalıyımAOC 24G2ZU modelini alın. VA panel çok ghosting yapar almayın.
birde sizin dediğiniz 24g2zu modeli bu 5 model arasındaAOC 24G2ZU modelini alın. VA panel çok ghosting yapar almayın.