240 Hz monitör önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS ile kıyasladım bu monitörü aynı fiyata ASUS daha iyi gibi milimlik farklar var lakin gözle hissedileceğini düşünmüyorum.

Öneriniz için teşekkürler.

ASUS ile kıyasladım bu monitörü aynı fiyata ASUS daha iyi gibi milimlik farklar var lakin gözle hissedileceğini düşünmüyorum.

Öneriniz için teşekkürler.
Dyac özelligi gecikme vs fps oyunları için kararlılık konusunda birçok pronun kullandığı monitor asusun hangi monitorü bahsettiginiz bende yeni monitor alicagım kararım benq den yana şuan

DyAc özelligi gecikme vs FPS oyunları için kararlılık konusunda birçok Pro'nun kullandığı monitor ASUS'un hangi monitorü bahsettiginiz bende yeni monitor alacağım kararım BenQ'den yana şu an.

DyAc özelligi gecikme vs FPS oyunları için kararlılık konusunda birçok Pro'nun kullandığı monitor ASUS'un hangi monitorü bahsettiginiz bende yeni monitor alacağım kararım BenQ'den yana şu an.

Profesyonel olarak oynamayacağım için TN panele gerek olduğunu düşünmüyorum
Hikayeli aa oyunlarda oynayacağım için en azından IPS panel olması önceliğim.

Hocam ben Dell Alienware aldım önerinizle, sağ olun.

hocam şuan da önerebileceğiniz 240/270/280 hz 5-8 bin lira aralığında en iyi oyuncu monitörü nedir acaba ips va arasında çok git gelde kalıyorum çoğunlukla fps oyunu oynayıp dizi izleyeceğim uzun süre bakacağım yukarı aşşağı yapmam gerek yani pivot özelliği olsa iyi olur nasıl bir şey önerirsiniz

AOC 24G2ZU modelini alın. VA panel çok ghosting yapar almayın.

şu monitörler arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

birde sizin dediğiniz 24g2zu modeli bu 5 model arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…