240 Hz monitör önerisi

O zaman dediğin gibi en hızlı monitör Samsung yani onu almam daha mantıklı bu bütçede daha hızlı monitör var mı?
Tam olarak bütçeniz nedir?
Bir de bu değerleri nereden öğrendiniz.
Çeşitli kaynaklardan araştırma yaparak hocam.
Ve asus v259qm nasıl monitördür bunlardan iyi midir itopya outlette o da 5900 tl
Önermiyorum. Overshoot hata oranı çok fazla.
Bu monitör iyidir ancak outlet ürün almak istediğinize emin misiniz?
bu 4ü arasından hangisi e spor odaklı
Eğer eminseniz AW2521HFA alabilirsiniz ama Odyssey G4 ondan da seri bir monitör. Bilginize yani işinizi görecek temiz ürün varken outlet ürün almaya değmez bence.

Tam olarak bütçeniz nedir?

Çeşitli kaynaklardan araştırma yaparak hocam.

Önermiyorum. Overshoot hata oranı çok fazla.

Bu monitör iyidir ancak outlet ürün almak istediğinize emin misiniz?

Eğer eminseniz AW2521HFa alabilirsiniz ama Odyssey G4 ondan da seri bir monitör. Bilginize yani işinizi görecek temiz ürün varken outlet ürün almaya değmez bence.

Outlet ürün hatalı ürün mü tam bilgim yok kusuruma bakmayın bütçem 6000 TL. Maksimum 400 TL çıkarım. Bu arada ben bu siteden o ms bilgisine bakmıştım ama yanlışta anlamış olabilirim bahsettiğim site . Bir de öğrenmek için soruyorum overshoot hata oranı nedir? Rahatsız ettim seni de kusuruma bakma, hakkını helal et.

Son düzenleme:
Outlet ürün hatalı ürün mü
Hayır, outlet ürün hatalı ürün manasına gelmez. Mağazada gösterilen veya iade edilen ürünler outlet adı altında satılır.
bütçem 6000 TL. Maksimum 400 TL çıkarım.
O halde Odyssey G4 sizin için en uygun monitör.
Bu arada ben bu siteden o ms bilgisine bakmıştım ama yanlışta anlamış olabilirim bahsettiğim site .
Monitornerds.com güzel bir sitedir ancak tam değerleri vermez.

Hayır, outlet ürün hatalı ürün manasına gelmez. Mağazada gösterilen veya iade edilen ürünler outlet adı altında satılır.

O halde Odyssey G4 sizin için en uygun monitör.

Monitornerds.com güzel bir sitedir ancak tam değerleri vermez.

Odyssey G4 de bazıları ghosting vs. demişler ama ben internetten baktığımda öyle bir problem göremedim sizin bir bilginiz var mı? Samsung G4 panel olarak olsun değerleri olarak olsun özellikleri olarak olsun AOC'tan daha iyidir değil mi, pişman olmam malum parayı biriktirene kadar isteyene kadar canım çıktı alırken de en iyisini pişman olmayıcağımı almak istiyorum.

Odyssey G4 de bazıları ghosting vs. demişler ama ben internetten baktığımda öyle bir problem göremedim sizin bir bilginiz var mı?
Odyssey serisinden G3, G5 modelleri ghosting sorunlu ama onların Odyssey G4 ile alakası yok.
Forumda alan bir arkadaşın test videosu:
İsterseniz alan arkadaşın konudaki yorumlarını okuyabilirsiniz belki kafanızdaki soru işaretleri kalkar.

Odyssey serisinden G3, G5 modelleri ghosting sorunlu ama onların Odyssey G4 ile alakası yok.
Forumda alan bir arkadaşın test videosu:
İsterseniz alan arkadaşın konudaki yorumlarını okuyabilirsiniz belki kafanızdaki soru işaretleri kalkar.

Sağ olasın teşekkür ederim siparişi vereyim G4 olarak :).aklımı karıştıran forumlarda konu açtığımda herkesin G4'ü değil AOC'u önermesiydi neden böyle bir tercih var? Samsung'a G3 ve G5'ten dolayı oluşan ön yargı mı?

Sağ olasın teşekkür ederim siparişi vereyim G4 olarak :)
Hayırlı olsun hocam. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsınız. Beni her zaman etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olurum.
Aklımı karıştıran forumlarda konu açtığımda herkesin G4'ü değil AOC'u önermesiydi neden böyle bir tercih var? Samsung'a G3 ve G5'ten dolayı oluşan ön yargı mı?
Monitör konularında öneri yapan insanlar çok da bilgili değil hocam çok absürt öneriler gördüğüm oluyor. Ben de çok sık öneri yapmıyorum ve vakit ayırmıyorum foruma. Daha fazla vakit ayırsam insanlar da doğruyu öğrenip doğru öneriler yapmaya başlar ama işte içimden gelmiyor. Evet, muhtemelen dediğniz ön yargıdan oluşan çekinceden dolayı.

Hayırlı olsun hocam. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsınız. Beni her zaman etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olurum.

Monitör konularında öneri yapan insanlar çok da bilgili değil hocam çok absürt öneriler gördüğüm oluyor. Ben de çok sık öneri yapmıyorum ve vakit ayırmıyorum foruma. Daha fazla vakit ayırsam insanlar da doğruyu öğrenip doğru öneriler yapmaya başlar ama işte içimden gelmiyor. Evet, muhtemelen dediğniz ön yargıdan oluşan çekinceden dolayı.

Hocam tekrardan merhaba bir soru daha soracagim bir problemden dolayi alamamistim , simdi o sorunu cozdum. Samsung G4 ASUS ROG XG249cm monitöründan de hızlı mıdır? Onunda fiyatı düşmüş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı