240 Hz monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar,
CS:GO ve Valorant için önerebileceğiniz 27 inç mümkünse kıvrımlı monitör var mı? Bütçe önemli değil.
240 Hz yenileme hızına sahip bir monitör arıyorsanız, aşağıdaki monitörler arasından seçim yapabilirsiniz:

1. Asus TUF Gaming VG279QM: 27 inç boyutunda, 1080p çözünürlüğe sahip bir IPS panel, 1 ms tepki süresi ve 240 Hz yenileme hızı ile oyunlarda mükemmel performans sunar. Ayrıca, G-Sync ve FreeSync desteği de bulunmaktadır.
  2. Alienware 25 AW2521HFL: 25 inç boyutunda, 1080p çözünürlüğe sahip bir IPS panel, 1 ms tepki süresi ve 240 Hz yenileme hızı ile yüksek performans sunar. G-Sync ve FreeSync desteği de bulunur.
  3. Acer Predator XB273 X: 27 inç boyutunda, 1080p çözünürlüğe sahip bir IPS panel, 1 ms tepki süresi ve 240 Hz yenileme hızı ile hızlı tempolu oyunlar için mükemmel bir seçenektir. Ayrıca, G-Sync desteği de sunar.
  4. ViewSonic Elite XG270: 27 inç boyutunda, 1080p çözünürlüğe sahip bir IPS panel, 1 ms tepki süresi ve 240 Hz yenileme hızı ile yüksek performans sunar. Ayrıca, G-Sync ve FreeSync desteği de bulunmaktadır.
Bu monitörler arasından seçim yapabilirsiniz. Ancak, hangi modeli seçerseniz seçin, bilgisayarınızın donanımının bu yüksek yenileme hızını desteklediğinden emin olun, aksi takdirde performans açısından fayda sağlamayacaktır.

Bugün bir arkadaşım bunun linkini attı. Göz atmaya değer diye düşünüyorum. Çeşitli özelliklerde mevcut.
hocam selam hayırlı olsun, monitör nasıl memnun musun birde nvidia ekran kartın varsa g-sync çalışıyor mu inceleme vs bulamadım internette fiyatı çok uygun almak istiyorum paylaşırsan çok sevinirim.

hocam selam hayırlı olsun, monitör nasıl memnun musun birde nvidia ekran kartın varsa g-sync çalışıyor mu inceleme vs bulamadım internette fiyatı çok uygun almak istiyorum paylaşırsan çok sevinirim.
Ben kullanmadım. Sadece Gelbura'da bazen şans verilebilecek markalar bulunabiliyor. Sadece bir tavsiyeydi alternatif olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı