240 Hz monitör önerisi

Rynesquik

Hectopat
Herkese iyi sosyaller 240 Hz monitör arıyorum panel olarak önemli değil ama genelde FPS oyunları oynadığım için VA panel önerdiler. Hem görüntüsü TN'ye göre daha güzel hem de IPS'ye göre daha hızlı diye. Yalnız boyutu benim için önemli. Çok fazla büyük olsun istemiyorum. En fazla 25 inç olsun aklımda ki model Lenovo Legion R25F-30

Herkese iyi sosyaller 240 Hz monitör arıyorum panel olarak önemli değil ama genelde FPS oyunları oynadığım için VA panel önerdiler. Hem görüntüsü TN'ye göre daha güzel hem de IPS'ye göre daha hızlı diye. Yalnız boyutu benim için önemli. Çok fazla büyük olsun istemiyorum. En fazla 25 inç olsun aklımda ki model Lenovo Legion R25F-30
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-pm-HBC000063FP3W Alın bunu hocam overclock ile 280 hz oluyor

Hocam araştırdım overclock ile 30 dk boyunca 280 Hz oluyormuş bende böyle bir şey istemiyorum o yüzden 240 Hz kullanırım bir de şu model aklımda kaldı

Overclock 30dk da bir resetleniyor ve 30dk da bir açman gerekiyor, ömrü de kısaltıyor. Ben outlet olarak Philips Evnia 240Hz alacağım, sıfırı ne kadar bilmiyorum ona bakmanı öneririm.
Hayır hocam onun çözümü var 280hz yaptığın an yeni bir çözünürlük açınca 280hz de kalıyor :)

Hayır hocam onun çözümü var 280hz yaptığın an yeni bir çözünürlük açınca 280hz de kalıyor :)
Diye biliyorum yanlış bilgi olmasın... :(

Hayır hocam onun çözümü var 280Hz yaptığın an yeni bir çözünürlük açınca 280Hz de kalıyor :)

O konuyu bilmiyorum fakat Philips çok daha iyi, @bluerr anlatır.

Hocam araştırdım overclock ile 30 dk boyunca 280 Hz oluyormuş bende böyle bir şey istemiyorum o yüzden 240 Hz kullanırım bir de şu model aklımda kaldı

Bende bu modeli yeni gördüm, 240 Hz ve IPS fiyatı gayet iyi fakat FPS sırf FPS oyunları oynuyorsan zaten VA daha iyi sende biliyorsun.

O konuyu bilmiyorum fakat Philips çok daha iyi, @bluerr anlatır.

Bende bu modeli yeni gördüm, 240 Hz ve IPS fiyatı gayet iyi fakat FPS sırf FPS oyunları oynuyorsan zaten VA daha iyi sende biliyorsun.

Evet hocam sürekli FPS oynadığım için VA daha iyi yoksa tartışmasız bunu alırdım ama yine çok fazla düşünmeye gerek yok bence Lenovo iyi gibi duruyor Philips Evnia da çok iyi ama aralarında 2K civarı fiyat oynuyor.

Evet hocam sürekli FPS oynadığım için VA daha iyi yoksa tartışmasız bunu alırdım ama yine çok fazla düşünmeye gerek yok bence Lenovo iyi gibi duruyor Philips Evnia da çok iyi ama aralarında 2K civarı fiyat oynuyor.

Birkaç gün önce yazsan 6300'dü işte, nasip diyelim. 2K farkı ödemeye değmez zaten ama @bluerr ViewSonic ile Lenovo'yu karşılaştırsın, öyle karar verin bence. Ben pek bilmiyorum fakat Lenovo Black smearing performansı vs. pek iyi değilmiş.

İtopik Çarşamba'yı bekleyin derim. Bugün, yani Çarşamba günü saat 16.00 ile 22.00 arasında İtopya'da indirimler oluyor. Bu monitörün gene 6 bin civarına düşeceğine inanıyorum o kampanyada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı