- Makaleler
- 10
Daha fazla
Hocam siz de haklısınız, ikilemde kaldım 27 inç ya da 2K monitöre geçmek CS gibi bir oyunda ciddi performans düşüşü yaşatır mı sizce?
16:9 mu yoksa 4:3 mü oynuyorsunuz? 16:9 ise aşırı sorun olmaz da 4:3 alıştıysanız sorun olur. Ben yine de görüntü kalitesini tercih ederim. E sporcu olmayı düşünmüyorum veya tüm gün rekabetçi oynayan biri de değilim. Dizi, film, hikayeli ve rekabetçi oyunlar karışık kullanıyorum. 27inç'e geçtiğim ilk zamanlar biraz pişman olsam da 1 ay sonra falan pişmanlığım geçti. Şimdiyse 2 yılı geçti 27inç'e alıştım. 24inç VP249QGR'ye bakasım gelmiyordu sattım. Bu saatten sonra da 24inç düşünmüyorum. Tabii siz tüm gün rekabetçi oynuyorum diyorsanız önceki yazdıklarımdan feragat edebilirsiniz. Ben feragat etmedim ve pişman değilim.
2K 27inç kullanmak çok daha keyifli. Curved kısmı ise yine sorun olabilecek bir şey. Yani CS bağımlısı iseniz sizi pişman edebilir. Kesin bir şey söylemek zor. Çoğunlukla 2K 27inç'e geçenler memnun kalıyor. Curved ise kişiden kişiye değişiyor. O yüzden mağazada Curved monitör denemenizi öneririm. G6 1000r kavisli bir ekran.
Videodan ne kadar belli olur bilmiyorum ama, örnek olsun diye koydum.