240 Hz monitör önerisi

Bir sorun çıkarmaz tercih edebilirsiniz. Paneli kaliteli, ve pivot olması cabası.

Benim paylaştığım ekran mı bahsettiğiniz?
Uzun süre kullanabileceğim güzel kaliteli oyuncu için 240Hz monitör önerilerinizi bekliyorum. 200 lira kar etmek için sonradan pişman olmak istemiyorum. Dediğim gibi uzun süre kullanmak istiyorum. Sistem yukarıda belirttiğim gibi ikisini de en az 5 sene kullanmayı planlıyorum ona göre monitör tavsiyesi bekliyorum teşekkürler

Son düzenleme:
Valla kardeş Sony auo marka panel kullanıyor. Samsung BOE marka panel kullanıyor ne desek boş yani.

Arkadaş sizin monitörden umarım bahsetmemiştir. Rampage köşe teknoloji markalarında satılan kalitesiz bir markadır. Arkadaşın dediği Acer monitör de iyidir diğer arkadaşın dediği LG monitör de gayet iyidir. Yalnız size bir sorum olacak RTX 2070 kullanıp 240 Hz monitör istemenizin sebebi nedir? Çoğu oyunda 240FPS'ye varamayabilirsiniz. Ben imzamdaki sisteme 75 Hz monitör kullanıyorum. FreeSync özelliği olduğundan herhangi bir yırtılma görünmüyor.

Acer panelini kullanıyor, 75 Hz kullanıp da şu oyunlarda 240 FPS alamazsın boşunu yapma o akıcılığı bir yaşa yırtılmayı görürsün. Uzun süreli kullanım için daha kaliteli önerebilirim. ePttAVM - ASUS 23,8 XG248Q 1Ms 240Hz FullHD FreeSync ve G-Sync Gaming Monitör pahalı geldiyse bunu alın. ePttAVM - 24 ASUS PG248Q Gaming, LED, G-Sync 1920x1080 1ms, 180hz 3YIL DisplayPort, HDMI VESA, EyeCare, Yükseklik ayarlanabilir,Pivot (OUTLET)
Ayrıca G-Sync özelliği de var.

Oynadığım oyunlar CS:GO-PUBG bunlarda bildiğiniz üzere FPS ve HZ önemli. Kasa için ayırdığım bütçe 8-9 bin TL arkadaşlar sağ olsun yardımcı oldu bu sistemi topladı. Çoğu oyunda iyi FPS alamayacağımı neden söylediniz anlamadım. Şu anki sistemim R5 1400 - GTX 1060 250 FPS alıyorum CS'de. En Ultra ayarlardan bahsediyorsunuz sanırım büyük oyunlardan. Ya da sistem mi yetersiz anlamadım doğrusu.

Dostum dediğim gibi kasaya 8-9 bin ayırdık 2 civarı da monitöre vereyim diyorum işte ama pişman olacağım monitör almaktansa 2, 5'da veririm yani anlatabildim mi ona göre varsa bir önerin atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…