240 Hz monitör tavsiyesi

Çok teşekkür ederim hocam. RTX 3060 i5 12400 F ile FPS oyunlarında çıkabilirim diye düşünüyorum 240+ FPS üstüne. Ben de sipariş geçeceğim ancak ze modelini 5.5 k ya düşürmüş Hepsiburada. Sizce hangisini almalıyım? Zu da ayrıca düşük imputlag var sanırım.
İki modeli de Akakçe sitesinde karşılaştırğımda AOC 24G2ZU Modelinde AOC 24G2ZE modeline göre harici hoparlör ve pivot (dikey yatay ve en boy gibi dönüşümleri sağlıyor) özelliği bulunuyor, bu açıkçası sana kalmış bir şey monitörü senin kullanım şekline göre model tercihi yapabilirsin. Şahsen ben monitörü dikey kullanmaya alıştığım için bana çok kullanışlı geldi.
 
Zu da ayrıca düşük imputlag var sanırım.
Böyle bir şey söz konusu değil. Temelde ikisi de aynı monitörler. Sadece 24G2ZE modeli 24G2ZU modeline daha düşük fiyatlı alternatifi olması için AOC tarafından ergonomik anlamında kısıtlanmış ve hoparlör yok. Aralarındaki bütün fark bu.

Ben monitörü göz hizama göre aşağı indirir yukarı kaldırırım, dikey kullanırım diyorsan 24G2ZU al ama bunlarla işim yok dersen 24G2ZE tercih edebilirsin.
 

Geri
Yukarı