Çözüldü 240 Hz monitörüme, DP port olmayan 144 Hz olan laptopumdan görüntü aktarabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barlasmengü

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 240 Hz monitörüme, DP port olmayan 144 Hz olan laptopumdan görüntü aktarabilir miyim? Yani 240 Hz alabilmem için ne yapmam gerekiyor. Laptopumda Thunderbolt özelliği yok. Monitörde G-Sync ve free-Sync destekli. DP to Type-C ile yırtılmasız 240 Hz alabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ürünlerim:

Çözüm
Dostum son olarak senin laptopta Thunderbolt özelliği var mı? Marka modelini yazar mısın? Teşekkür ederim bu arada.

Dostum son olarak senin laptopta Thunderbolt özelliği var mı? Marka modelini yazar mısın? Teşekkür ederim bu arada.

HP Victus R1045NT. Thunderbolt özelliği olmasına gerek yok. Type-C girişinin DP desteği olması yeterli.
Selam arkadaşlar, 240 Hz monitörüme, DP port olmayan 144 Hz olan laptopumdan görüntü aktarabilir miyim? Yani 240 Hz alabilmem için ne yapmam gerekiyor. Laptopumda Thunderbolt özelliği yok. Monitörde G-Sync ve free-Sync destekli. DP to Type-C ile yırtılmasız 240 Hz alabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ürünlerim:
Type c to dp kullan aga. G-sync sadece dp üzerinden kullanılıyor. Fhd çözünürlükte 360hz'ye kadar destekler

Son düzenleme:
Dostum son olarak senin laptopda thunderbolt özelliği var mı? Marka modelini yazar mısın? Teşekkür ederim bu arada.

Type-C to DisplayPort ile G-Sync çalışıyor. Kesin bilgi. Kendim de o şekilde kullanıyorum

HP Victus R1045NT. Thunderbolt özelliği olmasına gerek yok. Type-C girişinin DP desteği olması yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı