GameSir Cyclone 2 düşünüyorum çünkü DualSense sorunlu, almayın diyorlar. Bu fiyata bunu almak mantıklı mı? GameSir G7 he daha mı mantıklı yoksa?
meyergaming.com
Bu ikisi aynı değil mi meyergamingde indirim var da bir de şarj standı var mı?
![]()
Gamesir Cyclone 2 Hall Effect Kablosuz Oyun Kolu
Gamesir Cyclone 2 Hall Effect Kablosuz Oyun Kolu özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
GameSir Cyclone2 TMR Game Controller TMR Hall Stick Gamepad çift Hall Trigger/Micro Trigger oyun kumandası, anahtar, Android, iOS ve PC için, kablolu/kablosuz/2.4G makro tuşlu, beyaz : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir Cyclone2 TMR Game Controller TMR Hall Stick Gamepad çift Hall Trigger/Micro Trigger oyun kumandası, anahtar, Android, iOS ve PC için, kablolu/kablosuz/2.4G makro tuşlu, beyaz : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Bu bütçede bunu önermek biraz hakaret hocam.. Bu para etmez normalde.![]()
8Bitdo Ultimate Hall Effect 2.4G Controller ve Şarj Dock - Beyaz Windows, Android PC Ipad Uyumlu - 2,749.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate Hall Effect 2.4G Controller ve Şarj Dock - Beyaz Windows, Android PC Ipad Uyumlu ,www.gizala.com.tr
Bu reply'a soru işaretinden başka bir şey yazmam komik olurdu.Bu bütçede bunu önermek biraz hakaret hocam.. Bu para etmez normalde.
TMR stickli ve malzeme kalitesi daha iyi Cyclone 2 varken diyorum. 8Bitdo kalite olarak altta kalıyor diyorum. Anladınız mı hocam.Bu reply'a soru işaretinden başka bir şey yazmam komik olurdu.
?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.