240 Hz verecek HDMI to DisplayPort adaptör önerisi

Deleyconu sevdim ithalat ücreti dahil 1.5 metresi trdeki 0.5 metreler ile aynı fiyatta :D
Fakat marka güvenilir mi bilgisi olan var mı bu konuda?
Bilgisayar monitörden çok uzakta durmayacağı için sanırım 1M Paugge alacağım kalitesini de biliyorum markanın.
Edit: Deleycon hakkında birçok olumsuz yorum gördüm ve yurt dışı üründe bu riske girermem Paugge alacağım.
Herkese teşekkürler.
merhaba 240hz alabildin mi hdmi kablosu ile bende alacağım da ??

Deleyconu sevdim ithalat ücreti dahil 1.5 metresi trdeki 0.5 metreler ile aynı fiyatta :D
Fakat marka güvenilir mi bilgisi olan var mı bu konuda?
Bilgisayar monitörden çok uzakta durmayacağı için sanırım 1M Paugge alacağım kalitesini de biliyorum markanın.
Edit: Deleycon hakkında birçok olumsuz yorum gördüm ve yurt dışı üründe bu riske girermem Paugge alacağım.
Herkese teşekkürler.
merhaba 240hz görüntü alabildin mi paugge hdmi kablosu ile? bende alacağım ona göre.

@Je m en fiche kanka benim Monster Tulpar T7 v20.5 laptopum var bir de AOC 240 Hz 25G3zm monitörüm var laptopumun HDMI girişi 2.1 ama monitörün HDMI 2.0 ve DP girişi var sen 240 Hz i nasıl aldın iki tarafada HDMI 2.1 mı takdın yoksa HDMI to DP cable mı aldın ya da çevirici nasıl yapmam lazım.

Ekranın içinden gelen HDMI kabloyu takdım HDMI to HDMI ekranım 240 Hz verdi direk ben gene de HDMI 2.1 alsammı acaba bir değişiklik olur mu?

@Je m en fiche kanka benim Monster Tulpar T7 v20.5 laptopum var bir de AOC 240 Hz 25G3zm monitörüm var laptopumun HDMI girişi 2.1 ama monitörün HDMI 2.0 ve DP girişi var sen 240 Hz i nasıl aldın iki tarafada HDMI 2.1 mı takdın yoksa HDMI to DP cable mı aldın ya da çevirici nasıl yapmam lazım.

Düz HDMI'a bağladım dediğim ürünün herhangi sitedeki sayfasına gir orada HDMI 2 ve 2.1 de kaç Hz desteklediği yazıyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı