240 Hz vs 360 Hz

Toritseran

Hectopat
Yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum fakat 240 Hz ve 360 Hz arasında kaldım. Çevremdeki kişiler aralarında çok bir fark olmadığını ve fark hissettirmediğini 240 Hz almamı söylüyorlar. Daha önce deneyimlemediğim için pek bir bilgim yok bilgili birisi yardımcı olabilir mi? (ekstra olarak belirli bir monitörde önerebilirsiniz)

Ben olsam 360Hz alırdım ama ms değerine bağlı hangisi daha az ise onu alırdım sonuçta ikisi de çok yüksek değerler.

Yan yana gördüğünüzde kesinlikle farkı anlarsınız. Daha önce 360Hz kullanmadıysanız o topa hiç girmeyin bence 240Hz alın. İnsan üst seviyeye alışınca düşüğüne geçmek istemiyor bir daha. :)

60, 144, 240, 280, 300Hz paneller kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki, 240'tan sonrasını anlamak çok çok zor.

Ancak 144 ile 240 arasında bariz fark var. Masaüstü kullanımında bile.... Fakat 240 ile 300 arasında hiçbir fark yok. 360Hz ile de pek fark olmaz, olursa bile farkı anlamak için çok dikkatli bakmak gerekir. Bence 240Hz her türlü yeterli. Fazla masrafa gerek yok. 240Hz alıp artan bütçeyi farklı yere yatırabilirsiniz.

Yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum fakat 240 Hz ve 360 Hz arasında kaldım. Çevremdeki kişiler aralarında çok bir fark olmadığını ve fark hissettirmediğini 240 Hz almamı söylüyorlar. Daha önce deneyimlemediğim için pek bir bilgim yok bilgili birisi yardımcı olabilir mi? (ekstra olarak belirli bir monitörde önerebilirsiniz)
Aman aman FPS oyuncusu değilseniz 144 bile yeterli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı