2400 MHz RAM ve R7 3700X uyumlu mu?

jumpjet06

Centipat
2400 MHz ve Ryzen 7 3700X uyumlu olur mu? En düşük frekans 2666 MHz yaziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemci için DDR4 2400 MHz RAM kullanabilirsin, Ryzen işlemcilerde yüksek frekanslı RAM almak oyun performansını artırıyor. Anakartın desteklediği RAM frekansı ne kadarsa bütçene uygun daha yüksek frekanslı bir model al derim.

Uyumsuzluk söz konusu değil diye biliyorum. Anakartınız Ryzen soketli ve 2400MHz destekliyse sıkıntı yok.
Ama biraz daha iyi olabilir RAM. Çünkü işlemciye göre biraz daha artırılmalı frekans.

Sistem özelliklerin nedir? Driver'ların güncel mi? Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Hangi oyunlarda sorun yaşıyorsun hepsini belirt.

PC açılıyor sonra her sey donuyor kasiyor mouse laglı ilerliyordlr PSU 850W 80 Plus Gold FSP ekran kartı 1070 960 Evo ve Adata XPG SSD M.2 Driver'lar güncel Windows 10 en son sürüm RAM'ler 2400 MHz cordair Vengeance.
PC açılıyor sonra her sey donuyor kasiyor mouse laglı ilerliyordlr PSU 850W 80 Plus Gold FSP ekran kartı 1070 960 Evo ve Adata XPG SSD M.2 Driver'lar güncel Windows 10 en son sürüm RAM'ler 2400 MHz cordair Vengeance.

Napacagimi bilmiyorum bilgisayarcı RAM acip denerim diyor ekran kartı da olabilit diyor çaresizce kaldım.

Lütfen bilginiz varsa yönlendirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…