SONAKINCI31
Decapat
Daha fazla
Sıkıntı olmaz hocam. Hayırlı olsun.
Doğru söylemiş fakat sizin RAM 2400 MHz değil. 3200 MHz. Mevcut olan ile uyumlu olması için aynı değerde olması gerekir.Usta satıcıya sordum eğer 1. RAM'iniz 2400 MHz ise Dual Channel çalışmayacağını söyledi.
Doğru söylemiş fakat sizin RAM 2400 MHz değil. 3200 MHz. Mevcut olan ile uyumlu olması için aynı değerde olması gerekir.
Güzel hocam. Arkadaşlara SPD sekmesini de atın. Zaten benim dediğimi derler. Memory sekmesi için o anki çalışma değerlerini gösterir. Bu sebeple zaten size 3200 MHz CL 22 dedim. Yoksa ben de 2400 MHz CL 17 der geçerdim.Reis böyle bir cevap geldi ne yapacağım ben kafam iyice karıştı![]()
Hocam ne yaptınız? Aynı bilgisayardan bende de var ve RAM almak istiyorum.Reis böyle bir cevap geldi ne yapacağım ben kafam iyice karıştı![]()
Hocam ne yaptınız? Aynı bilgisayardan bende de var ve RAM almak istiyorum.
Dual channel çalışıyor mu? Evet aynı marka bilgisayarlarımız. Performans farkını hissedebildin mi?Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami - KVR32S22S8/8 bu RAM'in aynısını Hepsiburada üzerinden alıp taktım gayet iyi çalışıyor bunu alabilirsin tabii benimki ile aynı marka olduğuna emin isen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.