2400 TL 1 TB SATA SSD önerisi

Bütçe
2400
Son düzenleme:
Attığını alabilirsin. Türkiye'deki SATA SSD piyasası çöplük gibi, no-name ürünler dolu. SATA SSD fiyatları da uygun değil artık, o yüzden doğru düzgün disk bulunmuyor bu bütçeye.

Bu da tercih edilebilir:

Attığını alabilirsin. Türkiye'deki SATA SSD piyasası çöplük gibi, no-name ürünler dolu. SATA SSD fiyatları da uygun değil artık, o yüzden doğru düzgün disk bulunmuyor bu bütçeye.

Bu da tercih edilebilir:

Peki hangisidaha iyi olur size benim attıgım mı sizi attıgınız mı?

Exceria çok iyi bir model değil. Ben size birkaç model atarım birazdan. Aşağıdaki Caner üncü hocamın önerdiği modele de bakabilirsiniz.

Teşekkürler bekliyorum. Sizin atcağınız SSD'lerin almak istiyorum.

Son düzenleme:
@ikranurkarpuz Lexar'ın kontrolcüsü bir tık daha iyi sayılır ama bu seviyede çok fark etmez. İkisi de giriş seviye ürün. Lexar GB olarak bir tık daha iyi, istersen onu al.

Garanti konusunda Lexar daha iyi. 1 TB modeli için 512 TBW garanti sunmuşlar, Kioxia 960 GB için 240 TBW sunmuş.

@ikranurkarpuz Lexar'ın kontrolcüsü bir tık daha iyi sayılır ama bu seviyede çok fark etmez. İkisi de giriş seviye ürün. Lexar GB olarak bir tık daha iyi, istersen onu al.

Garanti konusunda Lexar daha iyi. 1 TB modeli için 512 TBW garanti sunmuşlar, Kioxia 960 GB için 240 TBW sunmuş.
Türkiye'de SATA SSD piyasasının geldiği durum çok üzücü. Bu bütçede giriş seviyesi model bile çok az.

Türkiye'de SATA SSD piyasasının geldiği durum çok üzücü. Bu bütçede giriş seviyesi model bile çok az.
Öyle maalesef. Çeşit bol da hepsi zattiri zort zort markalar. Hayatında ilk defa duyduğun saçma sapan şeyler yani. Hiç bulaşmamak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı