2400 TL APU Sistem Toplama

Toplanacak sistem uzun süre APU olarak mı kullanılacak yoksa sonra ekran kartı takılacak mı?
Bir sene kadar sonra ekran kartı takmayı planlıyorum.
Hocam ram çift kanallı olursa daha iyi olur ayrıca ssd konusunda patriot hakkında baya olumlu yorumlar var
RAM çift kanallı hocam dikkat ederseniz 2 adet seçtim.
DDR3 RAM ?!?!

Ben parçaları birleştiririm diyorsan 2500₺ gibi bir fiyata 2400g sistem olur:
Sağ olun hocam ama tercihim itopya vb. sitelerden toplamak. Onun dışında sisteme bir süre sonra ekran kartı takmayı düşünüyorum. Bu yüzden R3 2200g bana yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten 2x8 GB kullanmış arkadaş :)
Dikkat etmemişim :(
Bir sene kadar sonra ekran kartı takmayı planlıyorum.

Sağ olun hocam ama tercihim itopya vb. sitelerden toplamak. onun dışında sisteme bir süre sonra ekran kartı takmayı düşünüyorum bu yüzden R3 2200g bana yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam ben dün vatan+sinerji kombinasyonu ile RX 570 pentium G5600 sistem topladım. Monitör dahil 3000₺'ye geldi, bütçe olunca 200₺ SSD almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir sene kadar sonra ekran kartı takmayı planlıyorum.

RAM çift kanallı hocam dikkat ederseniz 2 adet seçtim.

sağ olun hocam ama tercihim itopya vb. sitelerden toplamak. onun dışında sisteme bir süre sonra ekran kartı takmayı düşünüyorum bu yüzden R3 2200g bana yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Ryzen 2400g'ye diretmemin sebebi 4 çekirdek 8 izlek ve biraz daha yüksek işlemci hızına sahip olmasındandır, Ryzen 2200g GTX 1050Ti ile örneğin Apex Legends oyununda %90'larda takılıyor. Ve oyunlar olsun işlemler olsun artık 4 çekirdek 4 izlek kavramı zayıf kalıyor. 100-200₺ fazla ver 4 izlek, 3.9ghz hıza ve Vega 11'e sahip ol derim, çünkü eminim az bir süre sonra Ryzen 2200g yetersiz olacak.

O zaman R5 2400G+8GB RAM bir sistem yapılmalı. Önerim;

IMG_20190527_234223.JPG

Dikkat etmemişim :(

Hocam ben dün vatan+sinerji kombinasyonu ile RX 570 pentium G5600 sistem topladım. Monitör dahil 3000₺'ye geldi, bütçe olunca 200₺ SSD almayı düşünüyorum.
Hocam i3 8100 alabiliyorsanız alın. hatta bütçeyi baya aşacak ama R5 2600 1.000TL İtopya' da :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı