2400 TL bilgisayar toplama

Hocam bu bütçede biraz zor
Ben bunu buldum:

2800 TL tutuyor. Aslında bazı parçalardan kısılabilir ama ileriye dönük olması amacıyla bu şekilde yaptım.

2800 TL tutuyor. Aslında bazı parçalardan kısılabilir ama ileriye dönük olması amacıyla bu şekilde yaptım.

Hocam bu Power Supply hakkında pek iyi şeyler duymadım diyebilirim. Peki daha sonra para elime geçerse bu işlemciye sizce hangi ekran kartını takabilirim?

Hocam bu Power Supply hakkında pek iyi şeyler duymadım diyebilirim. Peki daha sonra para elime geçerse bu işlemciye sizce hangi ekran kartını takabilirim?
Güç kaynağı gayet iyi. İleride GTX 1650 ya da RX 570 takılabilir. Ayrıca ben bütçeye sığdırmak için işlemciyi bu şekilde seçtim. Eğer bütçeniz varsa, İ3-10100F ve yanında ekran kartı almanız daha mantıklı olur.

Güç kaynağı gayet iyi. İleride GTX 1650 ya da RX 570 takılabilir. Ayrıca ben bütçeye sığdırmak için işlemciyi bu şekilde seçtim. Eğer bütçeniz varsa, i3-10100F ve yanında ekran kartı almanız daha mantıklı olur.

Bende Ryzen 3 3200G ile sistem düşündüm aslında niyetim vardı. Yine de sorup öğrenmekte fayda vardı. Son bir sorum olacak. @watasitokyo arkadaşımızın attığı sistemdeki ekran kartı iyi mi sizce? RX550 ile ilgili hep zayıf bir kart diye yorumlar yapılıyor da.

Hangi oyunları oynıcaksınız hocam? E-spor oyunlarında verdiği fps sizi tatmin edecektir. Dilerseniz youtubeden inceleme videolarınada bakabilirsiniz

Bende Ryzen 3 3200G ile sistem düşündüm aslında niyetim vardı. Yine de sorup öğrenmekte fayda vardı. Son bir sorum olacak. @watasitokyo arkadaşımızın attığı sistemdeki ekran kartı iyi mi sizce? RX550 ile ilgili hep zayıf bir kart diye yorumlar yapılıyor da.
Evet. Zayıf bir ekran kartı. Onun yerine Ryzen 5 serisi bir apu işlemci alınırsa, daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı